UA | RU
Контактна інформація
Київ

Конкурс на дизайн логотипу Fenix WorldPublish

В очах громадськості логотип може бути лише для прикраси одягу. Логотип - це не тільки прикраса, це символ ідентичності, логотип професії, знак команди, опис особистості або навіть джерело духу. Він володіє магічною силою, яка перетворюється на зв'язок, і цей зв'язок ніколи не буде порушена.

Кожна країна, регіон і організація має свій власний унікальний логотип. Цей, здавалося б, непомітний знак відмінності фактично містить в собі довіру і ідентичність. Носіння логотипу означає, що вкладене в нього значення, приймається, і логотип стає зв'язком, що об'єднує групу людей.

Кілька прикладів:

Час проведення конкурсу:

Період подачі заявок: з 10 січня по 30 Січня 2018 року.

Час голосування: з 1 лютого по 5 лютого 2018 року.

Оголошення переможця: 6 лютого 2018 року.

Правила участі:

Надішліть запис на електронну пошту Fenix: [email protected]

Будь ласка, надайте короткий опис вашої роботи під час подачі, щоб пояснити ваші оригінальні дизайнерські наміри та ідеї.

Будь ласка, залиште своє ім'я та адресу електронної пошти, щоб ми могли зв'язатися з вами пізніше. Кількість відправок від кожного учасника не обмежена.

Вимоги до наданих робіт:

Можна виконати:

1. Ручний малюнок: зробіть знімок готового малюнка і відправте його в форматі JPG.

2. Комп'ютерна графіка: Coredraw, Photoshop та інше графічне програмне забезпечення дозволені, але необхідно конвертувати малюнок у формат JPG перед відправкою.

Відправляються роботи повинні мати чітку якість зображення, необхідно вказати розмір значка і іншу інформацію.

Відправлені роботи повинні включати елементи Fenix, але не обмежуватися логотипом Fenix, презентаційними продуктами Fenix, брендовими проектами Fenix (ліхтарі для екстриму) і всі пов'язані з ними елементи Fenix.

Правило визначення переможця:

Попередній раунд: будуть обрані учасники, які будуть боротися за призові місця.

Після завершення подачі заявки, судді Fenix будуть проводити первинний відбір всіх представлених робіт по всьому світу і в найкоротші терміни публікувати ці роботи.

Заключний раунд: 5 найпопулярніших робіт і 3 найбільш креативних роботи.

1. Правила відбору найпопулярніших робіт: Всі заявки, які зайняли місце в попередньому раунді, братимуть участь у голосуванні, як на вітчизняних, так і на зарубіжних сайтах. Кращі 5 робіт, які наберуть найбільшу кількість голосів як зі своєї країни, так і з-за кордону, виграють приз за найпопулярнішу роботу.

2. Правила відбору найкреативніших робіт: Всі заявки, які зайняли місце в первинному відборі будуть переглянуті суддями Fenix, а 3 з них виграють приз за найкреативнішу роботу.

Анонс переможців:

Facebook @Fenix по всьому світу

Також, ми сповістимо переможців по електронній пошті.

Приз (опис):

1. 3 найкреативніших роботи: кожен з трьох переможців отримує один з будь-яких товарів Fenix, на які додатково можна нанести індивідуальне гравіювання. 50 логотипів можуть бути отримані безкоштовно, якщо представлена робота оформлена як остаточний логотип Fenix.

2. 5 найпопулярніших робіт: кожен отримує один товар Fenix вартістю від 80 до 160 доларів США. 10 логотипів можуть бути отримані безкоштовно, якщо представлена робота оформлена як остаточний логотип Fenix.

3. Деяка кількість людей, відібрані на первинному етапі, отримають один товар Fenix вартістю 80 доларів США.

1. Премія за найкреативнішу роботу та премія за найпопулярнішу роботу можуть перетинатися. Тобто, одна робота може виграти приз за обидві номінації одночасно, але не може отримати приз за потрапляння в список після первинного етапу.

2. Після оголошення списку переможців, Fenix повідомить переможців поштою. Переможці повинні підтвердити поштову адресу, відповівши на лист з повідомленням до 9 лютого 2018 року. Якщо Переможець не відповідає на повідомлення про підтвердження поштової адреси протягом терміну, це буде вважатися самовільною відмовою від призів.

Додаткова інформація:

1. Всі представлені роботи повинні бути оригінальними, неопублікованими, з незалежними правами інтелектуальної власності того, хто подає заявку. В іншому випадку, Fenix буде дискваліфікувати роботи, всі виникаючі юридичні суперечки і обов'язки будуть проводитися тим, хто подав заявку.

2. Представлені роботи не повинні порушувати інтелектуальну власність будь-якої іншої третьої сторони. Після того, як робота буде прийнята, це вказує на те, що заявник добровільно погоджується з тим, що авторське право на твір буде використано спонсором (Shenzhen Fenixlight Co., Ltd.). Для обраних робіт, Організатор залишає за собою право змінювати і вдосконалювати дизайн, а також публікувати їх.

3. Fenix має право використовувати надану роботу в усьому світі.

4. Після оголошення результатів конкурсу всі роботи, які не потрапили в список переможців, представляються назад в розпорядження відправників. Відправники повинні зберегти оригінал представлених робіт, Fenix не відправить їх назад. Fenix залишає за собою право на остаточну інтерпретацію цього змагання.

5. Всі учасники цього конкурсу вважаються такими, що погодилися з правилами і приймають всі умови вищезазначеної заяви.

Давайте почнемо цей мозковий штурм!

Примітка: будуть анонсовані тільки роботи, які зайняли призові місця, інші записи не будуть публікуватися без згоди автора.

0
0
Оберіть мову сайту: