UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix T5 і T5TI: простота і надійність

Тактичні ручки це досить оригінальний аксесуар, який незважаючи на спірну корисність все таки знайшов застосування серед любителів активного відпочинку і колекціонерів, а також тих, хто бажає володіти тільки фірмовими і найнадійнішими предметами.

Так, в більшості випадків буде досить звичайної ручки. Однак, чи зможе звичайна ручка писати по вологій поверхні, в сильний мороз або спеку? А як на рахунок міцності корпусу? Ну і звичайно ж, Fenix T5 і T5TI це не тільки корисний інструмент, а й стильний аксесуар дозволяє доповнити образ власника.

Варіація

Перше що спадає на думку при погляді на тактичні ручки Fenix T5 і T5TI: « вони ж однакові! У чому відмінності?». Так, за формою і дизайном обидві моделі ідентичні, однак, різниця криється в деталях.

  • Фенікс Т5 пофарбована в чорний колір.

    Її корпус виконаний з міцного анодованого алюмінію марки 6061-T6. У цій моделі тактичної ручки встановлений стрижень Schmidt P900M, завдяки якому вона здатна писати на мокрій поверхні, в мороз або при сильній спеці.
  • Фенікс T5TI представлена в трьох кольорах: сірому, пурпуровому і синьому.

    У перших двох варіантах встановлені чорнило чорного кольору, а в останньому — сині. Незалежно від кольору корпусу і чорнила в тактичній ручці Fenix T5TI встановлюється стрижень Schmidt P950M. ця модель стрижня є поліпшеною версією 900-ї серії і завдяки деяким конструктивним змінам здатна писати при температурах від -35 до +120°С і навіть під водою. До того ж, в цій варіації стрижня вдалося домогтися більш економного використання чорнила, завдяки чому ручка буде довше писати без дозаправки.

В обох варіаціях представлених тактичних ручок стрижень в будь-який момент можна витягти і замінити або дозаправити (при наявності необхідного обладнання).

Особливість

Fenix T5 і T5TI не називалися б тактичними ручками якби у них не було такої важливої деталі як склобій. Він розташований на» торці " ручки і виконаний з вольфрамової сталі, загартованої до рівня 89-92 HRC. Завдяки йому можна з легкістю розбити навіть найміцніше скло або завдати серйозного удару при самообороні.


Комплектація

Ручки Fenix T5 і T5TI продаються поштучно і надаються у фірмовій упаковці разом з парою вкладишів (інструкція/гарантія). Також в асортименті бренду Fenix можна знайти спеціальний подарунковий набір, що складається з тактичної ручки T5TI і компактного ліхтаря Fenix F15, який має оригінальне гравіювання на корпусі.

Підсумок

Тактичні ручки Фенікс Т5 і T5TI безсумнівно стануть відмінним подарунком або доповненням до Вашого особистого спорядження/колекції. Завдяки застосуванню першокласних комплектуючих і матеріалів, а також відмінній збірці, вони є не тільки стильним аксесуаром, а й надійним інструментом, який здатний витримати досить суворі умови експлуатації, що дозволяє застосовувати ці тактичні ручки в повсякденному житті або під час активного відпочинку на природі.

0
0
Оберіть мову сайту: