UA | RU
Контактна інформація
Київ

Гарантія на ліхтарі ТМ Fenix продовжена до 5 років

Як на вашу думку: який термін гарантії переконливо свідчить про якість товару? Місяць, шість чи рік? На практиці навіть відомі бренди рідко можуть забезпечити більш тривалий термін служби своєї продукції і накладають безліч обмежень на поширення дії гарантії. А ось компанія Fenix навпаки, дію своєї гарантії-продовжує!

Відмінна новина для всіх шанувальників якісних світлодіодних ліхтарів: тепер гарантія на них здійснюється цілих п'ять років! Для будь-якого ліхтаря-це істотний термін. Однак ліхтарі Fenix витримають випробування з легкістю. Більш того, представники компанії заявляють, що кожен ліхтар Fenix готовий до інтенсивної експлуатації, падінь і дощів, а також іншим умовам які для інших виявилися б просто неприйнятними.

Непохитна впевненість фахівців компанії в якості своєї продукції має під собою міцні підстави. По-перше, практично у всіх моделях ліхтарів використовуються сучасні американські світлодіоди Cree. Для них робочий ресурс становить щонайменше 50 000 годин. А для діодів Nichia, якими укомплектовані деякі з моделей ліхтарів, термін роботи і зовсім досягає 100 000 годин.

Крім того, тривалій безперебійній роботі ліхтарів сприяє використання цілого ряду захисних механізмів. Вони оберігають ліхтар від короткого замикання внаслідок переполюсовки елементів живлення, а самі акумулятори — від переразряда. Яскравість підтримується на постійному рівні завдяки спеціальному драйверу. Ці та інші розробки допомагають зберегти і продовжити працездатність ліхтарів Fenix. Про зовнішню оболонку ліхтарів компанія подбала не менше, ніж про їх внутрішній зміст. Ручні моделі укладені в корпус з анодованого авіаційного алюмінію. Для окремих моделей обраний титан. Деякі частини велофар, кемпінгових і налобних ліхтарів виготовлені з високоміцного пластику. При цьому, абсолютно всі стики корпусу ущільнені гумовими кільцями (для підводних ліхтарів — подвійними), на кнопках — гумові накладки. Так що кожен ліхтар володіє завидним запасом міцності (особливо тактичні моделі, які здатні витримати віддачу при пострілі з рушниці). Крім того, їх цілком можна включати під дощем, а моделі, відповідні стандарту IPX-8, навіть опускати на деякий час під воду (підводні ліхтарі Fenix вільно працюють на глибині до 100 м). З огляду на всі ці технології, стає зрозуміло, що для ліхтарів Fenix навіть п'ять років гарантії — далеко не межа. А вже цей термін вони точно пропрацюють без будь-яких проблем.

Гарантія на 5 років поширюється на ліхтарі Fenix, куплені, починаючи з 1 січня 2015 року. Гарантійний термін збільшений для всіх ліхтарів, які працюють на змінних акумуляторах і батарейках. Для моделей з індивідуальними елементами живлення гарантія залишилася колишньою - в межах двох років. У разі виявлення неполадок, покупець повинен звернутися до дистриб'ютора в тій країні, де був куплений ліхтар. Нагадуємо, що компанія Fenix дотримується політики регіонального надання гарантії. Також необхідно зберігати гарантійний талон на ваш ліхтар. Всі ліхтарі проходять суворий контроль якості перед відправкою дистриб'юторам. Але якщо ви все ж виявили виробничий брак, ліхтар буде безкоштовно замінений на аналогічну модель протягом 14 днів з дати його придбання.

Наступні п'ять років компанія-виробник гарантує проведення безкоштовного ремонту ліхтарів, якщо він буде потрібно. Причому, якщо ви зареєструєте свій ліхтар за індивідуальним кодом на офіційному сайті компанії Fenix, гарантія на нього буде продовжена ще на 6 місяців. Після закінчення цього терміну виробники пропонують скористатися перевагами обмеженої довічної гарантії. Це означає, що в разі поломки ліхтаря, його власник зможе відремонтувати пристрій, сплативши тільки вартість нових деталей. Дистриб'ютор повідомить про їх ціну ще до ремонту. Гарантія компанії Fenix на всі ліхтарі поширюється тільки на ті пошкодження, які виникли в процесі нормальної експлуатації ліхтаря. Якщо ж поломка була викликана витоком акумуляторів, природним зносом або не цільовим використанням ліхтаря, дія безкоштовної гарантії припиняється.

0
0