UA | RU
Контактна інформація
Київ

​Лідер по яскравості-Fenix RC40 (2016)

Не так давно з'явився новий ліхтар Fenix RC40 (2016). На сьогоднішній день, він найяскравіший представник цього бренду як в прямому, так і в переносному відношенні. Ця модель цілком здатна дати промінь яскравістю 6000 люмен. При цьому, ліхтар все ж залишається в категорії ручних освітлювальних приладів.

Шість тисяч люмен від одного ліхтаря! Так, це можливо і це доступно. Ліхтар з такою яскравістю з'явився в широкому продажі. В общем-то, подібна яскравість потрібна швидше рятувальникам, охоронцям, митникам та іншим професіоналам. А в туристичних цілях його потужності вистачить більш ніж з головою. Але якщо ви мріяли про неперевершено яскравому освітленні в будь-якій ситуації, модель RC40(2016) - якраз для вас.

У цей ліхтар інтегровані відразу кілька найпотужніших світлодіодів. Це надійні Cree XM-L2 U2, які відомі великим запасом працездатності. У рефлекторі ліхтаря їх відразу шість. Сумарно вони дають яскравість світла 6000 люмен. Природно, кілька діодів в одному рефлекторі істотно розширюють промінь, а тому висвітлюється відразу велика територія. Але і дальність променя при такій-то яскравості теж велика. Вона становить 730 метрів.

Загальна кількість робочих режимів-сім. Не так вже й багато, враховуючи, що два з них-сигнальні. Між ними спостерігаються істотні ступені по яскравості. Однак же користувач може швидко встановити необхідне освітлення без тривалих перемикань між усіма варіантами. А якщо розібратися, то незначні зміни яскравості були б просто непомітні оку. Отже, доступні режими з яскравістю 6000, 4000, 2000, 500, 45 люмен. Стробоскоп у Fenix RC40(2016) працює з яскравістю 6000 люмен, а сигнали про лихо можна подавати з яскравістю 500 люмен.

З огляду на величезну потужність, ліхтар забезпечили індивідуальним ємним акумулятором. Він може вмістити 7800 маг заряду. Зручно, що зарядити акумулятор власники ліхтаря можуть не тільки від мережі 220 В, але і через прикурювач автомобіля. Тому ліхтар легко можна взяти з собою в поїздку. Сам же акумулятор цілком замінить, в разі необхідності, power-банк. За допомогою кабелю USB від нього можна зарядити будь-які інші електроприлади.

Система управління в моделі Fenix RC40 (2016), в общем-то, стандартна. Це перевірений і зручний варіант з двома кнопками, які можна заблокувати. Крім того, в торці корпусу розміщена ще одна кнопка, яка служить для індикації заряду акумулятора.

Для цього ліхтаря передбачені всі необхідні захисні механізми: від перегрівання, короткого замикання, стабілізації яскравості, перезарядки або глибокої розрядки.

Корпус RC40(2016), як і У інших моделей Fenix, - алюмінієвий, водонепроникний. Важливо, що при надяскравості, модель Fenix RC40 (2016) залишається цілком мобільною. Довжина ліхтаря дорівнює 27,2 см, діаметр корпусу становить 5,2 см (10,8 — в голові). Важить ліхтар 1,234 кг.


0
0
Оберіть мову сайту: