UA | RU
Контактна інформація
Київ

Найкращі тактичні ліхтарі Fenix 2022 року

Надійні, витривалі, готові до будь-яких труднощів – так можна описати співробітників правоохоронних органів та військових, від професіоналізму яких залежить успіх виконуваної місії та життя звичайних людей. На допомогу фахівцям потрібні такі ж функціональні та міцні тактичні ліхтарі, які допомагають бачити в непроглядній темряві та швидко реагувати на ситуації у польових умовах.

Від патрулювання міських вулиць та огляду автомобілів до виконання бойових завдань на місцевості – тактичний ліхтар допомагає бути кроком попереду, щоб користувач ефективно ніс службу. Компанія Fenix випускає кілька лінійок освітлювальних пристроїв тактичного типу, які відрізняються функціоналом та розмірами залежно від професійних потреб користувача. Ми створили список кращих тактичних ліхтарів, які підходять для використання в межах міста та за його межами.

Зміст

  1. Відмінні риси тактичних ліхтарів Fenix
  2. Огляд найкращих тактичних моделей
    1. Fenix LR80R – Потужність, якій немає альтернатив
    2. Fenix TK22 TAC – Якщо у пріоритеті ефективність
    3. Fenix PD36R – Універсальність у використанні, легкість у носінні
    4. Fenix PD36 TAC – непохитна стійкість
    5. Fenix PD35 V3.0 – Нове покоління з покращеною продуктивністю
  3. Де купити найкращі тактичні ліхтарі?

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Відмінні риси тактичних ліхтарів Fenix

Відмінною рисою всіх тактичних моделей є сконцентрований пучок світла, який підсвічує окремі об'єкти, розташовані на різній відстані від користувача. Він може знаходитися за кілька десятків метрів від людини або за сотню метрів і більше – незалежно від дальності ліхтар чітко висвітлює предмет за рахунок далекобійного променя.

Але крім дальності освітлення аксесуари від бренду Fenix мають низку інших особливостей, що дають користувачеві тактичну перевагу;

  • Кілька режимів освітлення. Коли ступінь освітленості простору постійно змінюється, наявність ліхтаря з кількома режимами роботи гарантує, що власник завжди матиме достатню кількість світла, щоб чітко бачити навколишні предмети і швидко орієнтуватися на місцевості.
  • Потужний світловий потік. В екстремальній ситуації професіонал не має зайвих секунд, щоб розглядати оточення для ухвалення рішення. Реакція має бути миттєвою, оскільки від цього залежить життя людей, тому ліхтар генерує максимально яскраве освітлення, яке чітко висвітлює кожну перешкоду на шляху.
  • Міцний корпус. Тактична модель витримує будь-які випробування незалежно від погодних умов та рельєфу місцевості. Аксесуар не боїться вологи та ударів у разі потрапляння під дощ чи падіння з висоти. За це відповідає повністю герметичний корпус із міцного алюмінію.

  • Тактичний перемикач. Ефективність і функціональність – два найкращі помічники користувача, які присутні у тактичній моделі. Перемикач розташований у хвостовій частині корпусу для швидкого доступу та економії часу, який потрібний для зміни працюючого режиму.
  • Елемент живлення, що перезаряджається. У польових умовах немає можливості заміни елемента живлення на новий. В той же час Power Bank є обов'язковою частиною спорядження військовослужбовця – цей пристрій можна використовувати для заповнення втраченого заряду акумулятора у ліхтарі. Крім того, моделі з перезаряджуваними типами живлення мають більш тривалий термін служби, ніж аналоги, які працюють на лужних батарейках.
  • Довгий час роботи. Неможливо передбачити, скільки часу займе виконання того чи іншого завдання. Тактичні моделі зі збільшеним часом роботи дозволяють сконцентруватися на місії, що виконується, не переживаючи, що світло згасне у відповідальний момент.

Огляд найкращих тактичних моделей

Відштовхуючись від перерахованих характеристик, ми склали перелік кращих тактичних ліхтарів Fenix 2022, які пропонують максимальну кількість можливостей:

  • LR80R – рекордні 18 000 люменів.
  • TK22 TAC – потужність та ефективність у міцній оболонці.
  • PD36R – комфортне керування та простота в носінні.
  • PD36 TAC – функціональність зі швидким доступом до тактичної та чергової групи режимів.
  • PD35 V3.0 – вражаюча працездатність протягом 230 годин.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Fenix LR80R – Потужність, якій немає альтернатив

Деякі ситуації вимагають особливо яскравого та якісного освітлення, яке розрізатиме темряву подібно до хірургічного скальпеля. У таких обставинах не обійтися без LR80R, що генерує ультрапотужний пучок світла дальністю понад 1 км.

Характеристики ліхтаря

  • Вражаючі показники яскравості. Модель випромінює світло яскравістю 18 тисяч люмен на відстань 1130 м, що дорівнює 12 футбольним полям.
  • Безпечна експлуатація. З огляду на потужність ліхтаря корпус гріється під час тривалої роботи, але вбудований інтелектуальний датчик відстежує температуру всередині і знижує яскравість світіння при загрозі перегріву електроніки.
  • Універсальні методи заряджання. Li-Ion акумулятор ємністю 12 000 мАч підживлює не тільки ліхтар – він може бути переносним блоком живлення. У корпусі є роз'єм Type-C з функцією швидкого заряджання для зовнішніх пристроїв, як смартфон або рація.

LR80R є яскравим тактичним ліхтарем і має дві групи світла, відсортованих щодо яскравості. Перша (максимальна) група – від 18000 до 1000 люмен, друга (мінімальна) група – від 450 до 50 люмен.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Fenix TK22 TAC – Якщо у пріоритеті ефективність

У корпусі вагою 156 г криється завидна потужність та функціональність тактика. Крім освітлення TK22 TAC здатний виконувати функцію засобу самооборони, оскільки оснащений міцним корпусом з авіаційного алюмінію, якому не страшні механічні пошкодження, поява подряпин і увігнутостей металу.

Характеристики ліхтаря:

  • Потужний промінь світла. Незважаючи на розміри корпусу, що міститься в долоні, модель може похвалитися високою продуктивністю до 2800 люмен у режимі Турбо.
  • Інтуїтивно зрозуміле керування. За допомогою натискання однієї кнопки здійснюється перемикання між групами режимів (тактична та чергова) з можливістю швидкого доступу до бажаної яскравості.
  • Продумана зарядка. У комплект входить акумулятор Fenix 5 000 мАг, в який інтегрований порт Type-C для швидкого заряджання елемента живлення безпосередньо від Power Bank.

Модель є однією з новинок серії, яка увібрала найкращі напрацювання виробника за останні роки, включаючи три варіанти механічного блокування: блокування яскравості, стробоскопа та запобігання випадковому включенню.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Fenix PD36R – Універсальність у використанні, легкість у носінні

Ніщо не має сковувати рух солдата, щоб не відволікати від головного завдання. PD36R – один із найкращих тактичних ліхтарів, чия вага складає всього 85 г. При цьому яскравість залишається на вражаючим рівні – цілих 1 600 люмен у режимі Турбо і 1 000 люмен у режимі стробоскоп.

Характеристики ліхтаря:

  • Два варіанти керування. Мініатюрна кнопка в бічній частині відповідає за перемикання яскравостей та вмикання миготливого режиму, а тактичний перемикач у хвості миттєво активує найяскравіший режим засліплення противника.
  • Тривале свічення. Акумулятор 5000 мАг розрахований на 115 годин роботи в економному режимі.
  • Фіксація на одязі. Металева кліпса не обмежена одним варіантом кріплення на корпусі. Її можна закріпити ближче до голови або хвоста корпусу, щоб зафіксувати аксесуар на поясі, кишені, лямці рюкзака, бронежилеті.

З PD36R можна не переживати, що світло несподівано вимкнеться. У боковій кнопці вбудований світлодіод, що сигналізує зеленим та червоним кольором про рівень зарядженості елемента живлення.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Fenix PD36 TAC – непохитна стійкість

Службовці правопорядку повинні залишатися стійкими і доводити будь-яку справу до кінця, незважаючи на обставини, що виникають у процесі. PD36 TAC генерує промінь світла різної яскравості залежно від режиму, тому у користувача є надійний соратник, який підлаштовується під ситуацію та випромінює стільки світла, скільки необхідно.

Характеристики ліхтаря:

  • Максимальна зручність. Корпус з алюмінію, захист класу IP68 та простий тактичний перемикач у хвості роблять експлуатацію комфортною.
  • Згруповані режими. Подано дві групи чергових та тактичних режимів. Перша включає всі наявні варіанти світла, а друга – лише максимальну яскравість та стробоскоп.
  • Високопродуктивна електроніка. Компоненти, що використовуються в конструкції, витримують нагрівання до екстремальних показників.

PD36 TAC демонструє яскравість до 3 000 люмен з освітленням відстані до 247 м. У моделі передбачено блокування кнопки управління, щоб модель не активувалася випадковим чином при носінні в кишені.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Fenix PD35 V3.0 – Нове покоління з покращеною продуктивністю

Якщо ситуація потребує освітлення з тривалим часом роботи, PD35 V3.0 пропонує 230 годин безперервного свічення на одному заряді акумулятора. Модель є третім оновленням базової моделі PD35, чия яскравість зросла зі скромних 850 до 1 700 люменів.

Характеристики ліхтаря:

  • Підвищена щільність світлової енергії. Випукла лінза у поєднанні з малокаліберним рефлектором забезпечує щільність 5.4 Вт/мм2.
  • Метал з преміум покриттям. Корпус виготовлений з алюмінію з анодуванням, яке робить поверхню матовою та запобігає ковзанню в долоні.
  • Продуманий дизайн. Дрібні ребра на корпусі ефективно відводять тепло, продовжуючи термін служби електроніки, а головна частина витримує множинні удари об тверду поверхню. Зубчасті краї навколо лінзи можуть виконувати функцію склобою без загрози цілісності та працездатності пристрою.

Коли немає часу відволікатися на дрібниці, з PD35 V3.0 можна забути про часту підзарядку. 10 днів автономної роботи з кольоровою індикацією заряду роблять аксесуар одним із найкращих тактиків в асортименті.

Знижка 5% за промокодом:
T5

копіювати

Купон скопійований

Де купити найкращі тактичні ліхтарі?

Ознайомтеся з усіма тактичними ліхтарями бренду онлайн-магазині Fenix Україна. В асортименті представлені десятки актуальних пристроїв, серед яких Ви зможете вибрати найкращого помічника для ефективної служби у польових умовах.

Товари новини

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: