UA | RU
Контактна інформація
Київ

Новий налобний ліхтар - Fenix HL25

2014 рік став для компанії Fenix багатим на новинки. Вже незабаром у продажу з'явиться ще один налобний ліхтар-Fenix HL25. Це туристичний освітлювальний прилад, який може давати світло до 280 люмен і працювати в 4 режимах. Виробники запевняють, що цей ліхтар готовий до всього, в яких би екстремальних умовах ви його не використовували.

Зовнішній вигляд нового пристрою витриманий в стилі компанії Fenix. Матеріали і технології, використані в його виробництві — теж традиційно сучасні і надійні. В основу його функціональності покладено діод білого світла Cree XP-G2 R5 LED. Він здатний працювати не менше 50 000 годин і відтворювати потік світла потужністю до 280 люмен з дальністю променя 68 м.

Оскільки в туризмі виникають різні ситуації з неоднаковою потребою в освітленні, ліхтар Fenix HL25 здатний працювати в 4 режимах. Це 3 стандартних рівня яскравості з показниками 4, 50 і 150 люмен, а також режим максимальної яскравості Burst, розрахований на 280 люмен. Так що ліхтар буде однаково зручно використовувати в пішохідному поході, в спелеологічній експедиції, під час поїздки на велосипеді.

В якості елементів живлення Fenix HL25 будуть потрібні 3 мікропальчикових батареї (формат ААА). Використовувати можна Ni-MH акумулятори-в цьому випадку пристрій може пропрацювати до 120 годин в економному режимі; або ж Alkaline батареї, які можуть живити ліхтар до 140 годин. Розміщуються елементи живлення всередині корпусу ліхтаря, тому їх вага теж припадає на голову.

Для управління пристроєм призначена 1 кнопка, розміщена в бічній частині корпусу. Щоб включити ліхтар, її потрібно утримувати натиснутою 0,5 секунди, режим Burst активується після 1,2 секунди утримання кнопки. Перемикання між різними рівнями яскравості здійснюється послідовно в такому порядку: High-Mid-Low. При цьому останній обраний режим світла запам'ятовується інтелектуальною системою ліхтаря. Саме в такому режимі яскравості він буде працювати відразу після наступного включення.

Модель Fenix HL25 можна використовувати і як налобний ліхтар, для чого в комплект входить спеціальний еластичний ремінець на голову, і як ручний освітлювальний пристрій. Щоб було простіше налаштувати напрямок світлового потоку, корпус ліхтаря повертається в межах 60°.
Зовнішня оболонка Fenix HL25 виготовлена з алюмінієвого сплаву, який широко використовується в авіації. Це надзвичайно міцний матеріал з анодованим покриттям класу Premium Type III, яке захищає від корозії і впливу різних абразивів. Клас захисту корпусу-IP68. Це означає, що ліхтар можна включати під дощем і навіть занурювати під воду на глибину до 2 метрів. А також він не боїться впливу піску, пилу та інших дрібних частинок, які ні за яких умов не потраплять всередину корпусу, а також захистить пристрій при падінні з висоти до 1,5 метрів. Кріплення до ремінців на голову зроблені з міцного пластику і також є надійними і довговічними.
В даний час новий ліхтар Fenix HL25 доступний для попереднього замовлення, а його продажі почнуться вже найближчим часом.

0
0
Оберіть мову сайту: