UA | RU
Контактна інформація
Київ

Новий налобний ліхтар Fenix HP01

Друзі, до нас потрапила передсерійна версія налобного ліхтаря HP01 від компанії Fenix. Повністю всі характеристики поки не відомі, але багато з них ми вже знаємо і готові з Вами поділитися. Для роботи HP01 потрібні дві пальчикові батарейки, які розташовуються в мобільному батарейному блоці. Сам блок може кріпитися як на потилиці, так і на амуніції завдяки подовжувачу. У моделі використовується XP-G діод, реалізовані чотири режими яскравості і сигнал для оповіщення (SOS).

Інтерфейс найпростіший, двокнопковий: одна кнопка включає/вимикає ліхтар і виробляє зміну рівнів яскравості, друга — активує червоний світлодіод. Орієнтовний максимум яскравості 210 люмен, при тестуванні час роботи на максимальному режимі склало близько двох годин.

Також реалізована функція запам'ятовування останнього використовуваного режиму-ліхтар активується в тому режимі, який був перед вимиканням.
Водонепроникність Fenix HP01 відповідає IPX - 6 стандарту-дощ, сніг, туман, бризки не вплинуть на роботу вашого ліхтаря. Батарейний блок і сам ліхтар гермитични.

0
0
Оберіть мову сайту: