UA | RU
Контактна інформація
Київ

Тобі страшно пощастило!

Ось і прийшов час найжахливішого свята в році – Хеллоуїна. А як його збираєтеся відзначити ви? Компанія Fenix пропонує поєднати корисне з приємним, і виграти на Хеллоуїн одну з нових тактичних ручок цього бренду-T5Ti tactical pen. Зробити це дуже просто.

Все що потрібно, щоб брати участь в розіграші абсолютно нових моделей тактичних ручок, це гарненько повеселитися на Хеллоуїн і виконати прості умови розіграшу. Розміщуйте на сторінці бренду в Фейсбук або Instagram свої фотографії в тематичних костюмах з символікою Fenix. Це може бути як продукція компанії, так і будь-які інші атрибути, що вказують на неї. Крім того, необхідно лайкнути запис про акцію в соціальних мережах і підписатися на сторінку в инстаграмме або ж поділитися записом в Фейсбуке.

Переможуть три автори найкращих фотографій, які будуть відібрані організаторами. При цьому від кожного учасника приймається тільки одна фотографія. Прийом конкурсних робіт завершується о 18.00 5 листопада, а переможця буде оголошено о 17.00 6 листопада (UTS+8).

Протягом тижня після оголошення результатів, всі переможці повинні зв'язатися з організаторами через повідомлення в Facebook. В іншому випадку, виграш анулюється через недотримання умов Акції.

* Компанія Fenix залишає за собою право остаточної інтерпретації результатів акції і ніяке листування після її закінчення не передбачено.

Бажаємо всім удачі і жахливих веселощів!

0
0
Оберіть мову сайту: