UA | RU
Контактна інформація
Київ

Акумулятор для найпотужніших ліхтарів-FENIX ARB-L18-3500

Компанія Fenix із завидною стабільністю випускає нові моделі ліхтарів, кожна з яких стає все більш яскравою і практичною. Але потужні ліхтарі потребують відповідного джерела живлення. Тому і з'явився акумулятор ARB-L18, який розрахований вже на 3500 мАг. Ця модель, на даний час, є найбільш ємним за рівнем заряду елементом живлення від бренду Fenix, випущеним у форматі 18650.

Всі акумулятори, які випускає компанія Fenix відомі високою якістю і великим робочим потенціалом. Вони відмінно справляються з необхідністю забезпечувати енергією яскраві ліхтарі і давати їм великий рівень мобільності. Серед акумуляторів стандарту 18650, які підійдуть для більшої частини моделей ліхтарів Fenix, найпотужнішим став новий елемент живлення ARB-L18, розрахований на ємність 3500 мАг. Саме він дозволить ліхтарю пропрацювати без підзарядки найдовше.

Дана модель акумулятора заснована на використанні літій-іонного електроліту. Його потужність становить 3,6 V, Акумулятор важить 50 грам. Він розрахований на роботу протягом 500 циклів і за весь цей час втратить не більше 30% початкової ємності. Так що використовувати такий елемент живлення можна і довше — до тих пір, поки його якість Вас влаштовує.

Які ще аргументи виробники наводять на користь придбання такого акумулятора? Звичайно ж, це його надійність. Fenix ARB-L18 отримав кілька ступенів захисту від пошкоджень різного роду. Він захищений від короткого замикання, що виникає через переполюсовки, від занадто великого відсотка розрядки або надмірного заряду. Крім того, в акумуляторі використовується трирівнева система захисту від перегрівання. А для вирівнювання тиску з боку анода передбачені спеціальні вентиляційні отвори, що також сприяє тривалій і якісній роботі акумулятора.

Щоб зарядити акумулятор Fenix ARB-L18, найкраще вибрати фірмовий пристрій, який точно буде враховувати всі особливості даного акумулятора і дозволить використовувати його робочий потенціал на 100%. Наприклад, це можуть бути зарядки під назвою Fenix ARE-C1, Fenix ARE-C2, Fenix ARE-Х1. Але користувачі можуть вибрати і якісні аналоги інших виробників. Головна умова-це сумісність з акумуляторами формату 18650 на літій-іонній базі. Їх сила струму в оптимальному випадку становитиме 1 а. Максимально допустиме значення — 2А.а вже заряджені акумулятори, які ви тривалий час не плануєте використовувати, краще зберігати частково розрядженими (приблизно на третину).

Так що, якщо перед вами все ще стоїть питання вибору ємних і якісних акумуляторів для світлодіодного ліхтаря або іншої техніки, рекомендуємо звернути на цю модель, рівній якій по потужності ви не знайдете.

0
0
Оберіть мову сайту: