UA | RU
Контактна інформація
Київ

Що носять в сумочці дівчата: ліхтарі Fenix як модний аксесуар

У світі моди не буває жодних дрібниць. Навіть найбільш продуманий лук можна остаточно зіпсувати, якщо не приділяти уваги важливим деталям. Саме вдало підібрані аксесуари допомагають створити власний неповторний стиль, що приваблює погляди й змушує серця битися сильніше. Must have нинішнього сезону в Україні – потужний маленький ліхтарик, який буде завжди напохваті. Цей чудовий гаджет ніби створений для того, щоб повідомити всьому світу про дівочу вишуканість, розум та вроду!

Навіщо потрібен кишеньковий ліхтар?

В останні роки ліхтарики-брелки на ключі стали справжнім модним трендом. Потужні кишенькові ліхтарі з елегантними витонченими лініями – незамінний атрибут сучасних та впевнених в собі леді. Якщо дівчина носить в сумочці гаджет від Fenix, це свідчить про те, що вона сміливо рухається в ногу з часом. Адже всім моделям, розробленим цією інноваційною компанією, притаманні високі технології та стильний дизайн.

Маленький ліхтарик-брелок не лише гармонійно доповнить неординарний жіночий образ, а й буде незамінним помічником в цьому сезоні:

  1. Повертатися додому з ним безпечніше. Під час вечірньої прогулянки або в випадку вимкнення електроенергії ви зможете орієнтуватися в темряві.
  2. Знадобиться під час повсякденних ситуацій. Знайти ключі в темному під’їзді, відшукати загублену річ під ліжком, подивитися під капот автомобіля в сутінках набагато простіше.
  3. Допоможе почуватися впевненіше й комфортніше під час туристичних подорожей та активного відпочинку. Потрібно назбирати дрова для багаття чи поставити намет в темний час доби? Простіше простого!

Який кишеньковий ліхтар обрати у 2024 році?

Якщо ви вирішили купити маленький ліхтарик, радимо звернути увагу на високоякісну продукцію компанії Fenix. Цей відомий виробник – один зі світових лідерів у виробництві освітлювальних пристроїв, і міні ліхтарики брелки є частиною ексклюзивного асортименту бренду. Ця категорія налічує кілька десятків бездоганних виробів, але ми підібрали четвірку найкращих моделей.

Ліхтар наключний Fenix E03R V2.0

Ультралегкий ліхтарик E03R V2.0 здатен випромінювати нейтральне біле та червоне світло потужністю 500 люменів. Вмикається при натисканні кнопки. Гаджет дуже яскравий – дальність променів сягає 90 метрів. Вбудована батарея працює без додаткової підзарядки протягом 30 годин. В комплект входить кабель для USB Type-C зарядки.

Завдяки компактному розміру, кишеньковий ліхтар легко поміститься в будь-якій сумочці. Ліхтарик доступний у 4-х кольорах: сірий, чорний, червоний та бузковий. Говорячи про версію в червоному кольорі, цей незвичайний відтінок металевого корпусу нагадує унікальний колір вогненно-червоних троянд. Сірий і чорний кольори – класика, яка буде завжди актуальна. Незвичайний відтінок металевого корпусу нагадує унікальний колір вогненно-червоних троянд. З цим неймовірним аксесуаром можна сміливо вирушати на роботу, на вечірку, в театр чи на вечірню прогулянку містом. Будь-які несподіванки не стануть вам на заваді!

Яскравість

500 люмен

Матеріал корпуса

алюміній

Дистанція

90 м

Водонепроникність

IP66

Час роботи

30 г

Ударостійкість

1 м

Елементи живлення

вбудований акумулятор

Розмір

52.5 x 26 x 13 мм

Режими роботи

7

Вага

30 г

Ліхтарик Fenix E05R

Аристократична модель-брелок з білим світлом призначена для щоденного використання. Невеликі габарити та вага не обтяжать ані кишеню, ані сумку. Ціна теж доступна. Одне натискання кнопки моментально збільшує світловий потік до 400 люменів. В ліхтарику встановлена високоефективна лінза з відбивачем. Роз’єм для зарядки прихований в корпусі.

Ця високотехнологічна модель неспроста потрапила в рейтинг «Найкращі кишенькові ліхтарі». Місткий акумулятор забезпечує надтривалий час безперервної роботи – близько 30 годин. Корпус виготовлений із високоміцного алюмінію преміального класу. Захисне покриття надійно перешкоджає потраплянню вологи та пилу.

Яскравість

400 люмен

Матеріал корпуса

Авіаційний алюміній, ударостійкий пластик

Дистанція

64 м

Водонепроникність

IPX68

Час роботи

30 годин

Ударостійкість

1 м

Елементи живлення

Вбудований акумулятор

Розмір

68 х 15,3 х 15 мм

Покриття корпусу

Анодування III ступеня

Вага

24 г

Ліхтар-брелок Fenix E02R

Компактний наключний ліхтар Fenix E02R легко кріпиться на ключі. Пристрій має вбудований акумулятор, який завжди можна підзарядити через USB. Потужності у 200 люменів цілком достатньо для більшості побутових задач. Режими світлового потоку зручно змінювати, в залежності від обставин: достатньо прокрутити поворотне кільце. E02R допоможе:

  • знайти дрібниці в сумочці;
  • зазирнути під диван, якщо туди щось закотилося;
  • підсвітити замок під час відчинення дверей;
  • освітити дорогу в темному провулку.

Максимальна дальність променів – 49 метрів. Вага – всього лише 15 грамів. Довговічність конструкції забезпечує перевірений випробуваннями вологозахист та ударостійкість. В асортименті актуальні кольори: класичний чорний, фантазійний синій та елегантний бронзовий. Інноваційний дизайн сподобається найвибагливішій модниці!

Яскравість

200 люмен - максимальний, 15 люмен - мінімальний

Матеріал корпуса

Авіаційний алюміній

Дистанція

49 метрів

Водонепроникність

IP68

Час роботи

6,5 годин

Ударостійкість

1 метр

Елементи живлення

вбудований

Розмір

48 x 15 x 14 мм

Покриття корпусу

Преміум покриття III ступеня

Вага

15 г

Ліхтар Fenix E09R

Цей потужний маленький ліхтарик легко фіксується на ключах. Максимальна яскравість гаджета сягає 600 люменів. Світловий потік здатен охопити територію до 124 метрів. Час роботи – 70 годин. 5 рівнів яскравості перемикаються натисканням кнопки. Пристрій допоможе орієнтуватися в лісі та читати в наметі без шкоди для здоров’я очей. E09R можна використовувати як основне джерело освітлення в екстрених випадках.


Яскравість

600 люмен

Матеріал корпуса

Авіаційний алюміній, ударостійкий пластик

Дистанція

124 м

Водонепроникність

IPX68

Час роботи

70 годин

Ударостійкість

1 м

Елементи живлення

Вбудований акумулятор

Розмір

79 х 19,3 мм

Покриття корпусу

Анодування III ступеня

Вага

45 г

Оригінальні аксесуари від визнаного бренду створять унікальні акценти, привнесуть родзинку в будь-який імідж й допоможуть жити на повну!

Товари новини

Написати коментар
0
0