UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix ARE-X11 Charging Kit: є все!

В асортименті Fenix періодично з'являються нові аксесуари для ліхтарів, що дозволяють розширити їх функціонал і зробити похід більш комфортним. Порівняно недавно був випущений ще один аксесуар, а точніше, цілий комплект під назвою Fenix ARE-X11 Charging Kit, що складається з зарядного пристрою( ЗУ), літій-іонного елемента живлення і USB-кабелю.

Хоч продукція Fenix в основному і позиціонується як оптимальний варіант для активного відпочинку на природі, цей набір прекрасно підійде і для міських умов, адже комплектне ЗУ здатне не тільки заряджати акумулятор, а й передавати енергію з нього на інші пристрої.

Комплектація

Як і інші аксесуари Fenix подібного роду, набір Комплект для зарядки Fenix ARE-X11 надається у фірмовому блістері з картонною підкладкою. За прозорою упаковкою ховаються всі компоненти набору Fenix ARE-X11 Charging Kit, в якому крім самого ЗУ і акумулятора є також USB-кабель і інструкція для користувача.

Окремої згадки варто першокласна збірка, завдяки якій ніякі елементи не бовтаються і швидко встановлюються в необхідну позицію.

Зарядний пристрій

Однослотовий зарядний пристрій з набору Комплект для зарядки Fenix ARE-X11 призначено для зарядки одного літій-іонного акумулятора формату 18650 і не підходить для обслуговування елементів живлення іншого типорозміру.

Його корпус виконаний з ударостійкого і термостійкого полікарбонату, завдяки чому дане ЗУ зможе витримати незначні механічні навантаження і гарантовано не вийде з ладу при інтенсивній експлуатації.

При установці акумулятора і підключенні кабелю зарядка почнеться автоматично, а за допомогою чотирьох світлодіодів синього кольору відображається поточний рівень заряду в установленому елементі живлення.

До слова, в торцевій частині є 2 порти:

  • micro-USB-для зарядки встановленого акумулятора (5V/1A);
  • USB (Type-a) — для передачі енергії на зовнішні пристрої (5V/1A).

На повну зарядку від 0% до 100% акумулятора з ємністю 2600 мАг буде потрібно приблизно 3 години, а ось для зарядки елемента живлення на 3500 мАг, доведеться почекати близько 4 годин.

Акумулятор

Комплектний акумулятор з набору Комплект для зарядки Fenix ARE-X11 є одним з найбільш ємних елементів живлення в асортименті компанії Fenix серед варіантів даного типорозміру. Його ємність становить значні 3500 мАг, чого вистачить для тривалої роботи більшості сучасних ручних ліхтарів або для 1-2 повноцінних зарядок мобільного телефону.

Крім високої ємність даний акумулятор також володіє такими перевагами як наявність захисту від переразряда/перезаряду, зворотної полярності, перегріву і має низький відсоток саморозряду (не більше 10% в рік).

Інші функції

За допомогою набору Fenix ARE-X11 Charging Kit ви зможете не тільки заряджати літій-іонні акумулятори формату 18650, а й отримаєте можливість використовувати заряджений елемент живлення в якості своєрідного Power-bank'а. Для цього потрібно всього лише підключити до відповідного роз'єму розрядився пристрій, наприклад, мобільний телефон і процес зарядки тут же почнеться.

Підсумок

Комплект для зарядки Fenix ARE-X11 є дійсно корисним аксесуаром, адже з його допомогою ви зможете не тільки зарядити універсальний акумулятор формату 18650, що використовується в більшості сучасних ліхтарів та інших електронних пристроях, а й передати енергію з нього на розрядився гаджет. Таким чином, даний набір стане хорошою альтернативою громіздким Power-bank'ам, а значить стане в нагоді як в польових, так і в міських умовах.

0
0
Оберіть мову сайту: