UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix CL09: "компакт" для кемпінгу

У більшості випадків, для короткочасної поїздки в кемпінг, зовсім необов'язково брати з собою масивний потужний ліхтар або прожектор. Досить одного невеликого ліхтарика, наприклад, Fenix CL09. Ця модель запросто поміщається в кишені і володіє непоганою «начинкою», що дозволяє застосовувати її для освітлення простору діаметром до 10 метрів. Цього буде цілком достатньо для невеликого табору або похідного намету.

Дизайн і корпус

Модель Фенікс CL09 має досить оригінальний, ергономічний дизайн. За рахунок незвичайної лінзи, виконаної з оптичного пластику, цей ліхтар здатний висвітлювати простір в усі напрямки (на 360°). А міцний корпус з алюмінію, анодованого за стандартом HAIII, дозволяє ліхтарю витримувати різні зовнішні впливи. Наприклад, модель CL09 гарантовано збереже працездатністю після падіння з висоти до 1 метра і під водою на глибині до двох метрів (IP68).

У торцевій частині корпусу моделі CL09 розташовується досить потужний магніт, що дозволяє надійно закріпити ліхтар на металевій поверхні.

Джерело світла, режими роботи і управління

В моделі Фенікс CL09 встановлено три світлодіода. Один-нейтрально білий, другий-червоний, а третій — зелений.

Основним є нейтрально білий діод, він працює в таких режимах:

  • "Мінімальний" - 1 люмен;
  • "Середній" - 30 лм;
  • "Максимальний" - 80 лм;
  • "Турбо" - 200 лм.

Червоний діод може працювати в режимі постійного освітлення або» спалахами " з яскравістю 5 люмен. А зелений-тільки в режимі безперервного світла (5 лм).

Перемикання режиму роботи здійснюється за допомогою нижньої, поворотної частини корпусу. При включенні ліхтаря запускається мінімальний рівень яскравості білого діода, далі по наростаючій. Потім, здійснюється перехід до режимів роботи червоного діода, потім, до зеленого. У даній моделі немає функції "пам'яті«, тому ліхтар Fenix CL09 завжди запускається з» мінімальним" рівнем яскравості.

Харчування

Кемпінговий ліхтар Fenix CL09 може працювати від одного літій-іонного акумулятора формату 16340 або від батарейки CR123A. у комплекті з ліхтарем надається фірмовий елемент живлення Fenix ARB-L16-700U. Головною перевагою цього акумулятора є наявність micro-USB порту, за допомогою якого його можна зарядити від будь-якого сумісного Джерела живлення, наприклад, ноутбука або Power-bank'а.

Висновок



З огляду на всі перераховані вище переваги, Фенікс CL09 з упевненістю можна назвати вдалим кемпінговим ліхтарем, який відмінно поєднує в собі невеликі габарити, зносостійкість, легкість в управлінні і багатофункціональність, адже він прекрасно підходить для освітлення як невеликого табору, так і простору всередині похідного намету.

0
0
Оберіть мову сайту: