UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix CL28R - потужний багатофункціональний ліхтар з функцією PowerBank

Стислий огляд

Друга половина 2022 року ознаменувалася для нас великою кількістю новинок. І з кожним новим ліхтарем ми намагаємося піднімати планку якості і практичної цінності на максимальний рівень.

На цей раз на нашому огляді новенький CL28R з наступними характеристиками:

  • Максимальна яскравість 2000 люменів
  • Ручне покрокове налаштування рівня яскравості
  • Ручне покрокове налаштування температури світу (від 2700К до 6500К) + червоне світло
  • Магніт на ручці і різьблення для штатива
  • 45 днів максимальний термін без підзарядки
  • Може використовуватися як повербанк (10 000 mAh)
  • Швидка підзарядка за допомогою USB Type-C
  • ступінь захисту IP66

Складно вибрати конкретне призначення для даного ліхтаря, так як його характеристики дозволяють використовувати CL28R в абсолютно різних умовах з максимальною ефективністю.

2000 люмен здатні задовольнити будь-які потреби в освітленні темного простору. Будь це будівельний майданчик, кемпінг, гараж або будь-яке інше приміщення. Магніт на ручці і різьблення під штатив дають широку варіативність в установці ліхтаря на різні поверхні і рельєфи. А наявність червоного світла тільки розширює сферу застосування цього ліхтаря.

Передня панель виготовлена з алюмінієвого сплаву. Поверхня оброблена твердим анодованим протизносним покриттям. Корпус ліхтаря насправді дуже міцний і стійкий до зношування.

Однією з головних фішок даної моделі - є наявність покрокових перемикачів яскравості і колірної температури. Замість звичних декількох стандартних режимів тепер можна регулювати світловий потік, за допомогою поворотних конструкцій. Це означає, що кожен режим ви можете налаштовувати самостійно, виходячи з вимог і побажань.

Дана модель володіє досить ємним повербанком на 10 000 mAh і двома роз'ємами USB-A і USB-C. а це означає, що Fenix CL28R без єдиних проблем і не один раз зможемо зарядити ваш телефон, планшет або будь-який інший важливий девайс.

Застосування

Без лукавства CL28R - є однією з найбільш багатофункціональних моделей бренду Fenix. Потужний світловий потік, наявність червоного світла і діапазон температури зроблять перебування на природі, полюванні або риболовлі комфортним і невимушеним.

У реаліях війни і проблемах з електрикою він також стане невід'ємним помічником в домашніх умовах. А, заявлена заводом, можливість роботи до 45 діб без підзарядки не дадуть вам переживати про те, що ліхтар вимкнеться в самий невідповідний момент.

Але найголовніше, що CL28R буде дуже зручно використовувати в будь-яких ремонтних, будівельних або аварійних випадках. Його можна встановити на будь-яку поверхню і під найзручнішими кутами. Будівельні майданчики, труби, камені - все це не проблема для новинки Fenix. Так як у нього є можливість установки на штатив, кріплення на металеві предмети або упор у вигляді ручки на задній частині корпусу.

Ми ретельно прислухаємося до прохань і побажань власників і користувачів Fenix і дана модель стала втіленням їх в дійсність. Високі технічні характеристики, якість матеріалів і широкий спектр можливостей роблять з CL28R справжнього флагмана Fenix.

Товари новини

0
0
Оберіть мову сайту: