UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix PD35 V2. 0: відповідаючи сучасним вимогам

Модель Fenix PD35 на момент свого випуску була одним з найкращих ліхтарів. Вона здобула величезну популярність серед любителів походів, полювання і риболовлі, а також тих, кому був необхідний одночасно яскравий, надійний і багатофункціональний ліхтар, який можна було б носити з собою в кишені або на поясі брюк. Саме тому, трохи пізніше, виробник випустив пару варіацій цього ліхтаря з додаванням різних функцій, які також були тепло зустрінуті публікою, зайняли почесне місце в асортименті продукції цього бренду і донині користуються популярністю.

На жаль, ніщо не вічне, а в разі електроніки та освітлювального обладнання, ліхтарі швидше застарівають морально ніж ламаються від тривалої експлуатації. Тому, компанія Fenix періодично оновлює "класику«, додаючи сучасну» начинку" і незначно допрацьовуючи корпус, залишаючи його максимально зручним і звичним для користувача.

Модель Fenix PD35 V2.0 є прямим спадкоємцем моделі PD35, випущеної в далекому 2014 році. Незважаючи на практично ідентичний дизайн і порівнянні габарити ці два ліхтаря мають дуже багато відмінностей. Природно, варіація 2.0 краще «попередника» і зараз ми розглянемо в чому ж саме.

«Начинка»

Найголовнішим елементів будь-якого ліхтаря є звичайно ж світлодіод. У ліхтарі Fenix PD 35 V2.0 встановлений діод американського виробництва — Cree XP-L HI V3, який здатний створити спрямований промінь світла з максимальною яскравістю до 1000 люмен.

За рахунок установки більш нового діода вдалося значно збільшити дальність освітлення до 250 метрів (в моделі PD35 2014-го року максимальна дальність вихідного променя становить 208 метрів).

А застосування сучасного електронного стабілізатора дозволило збільшити тривалість роботи від одного і того ж елемента живлення. Для прикладу, модель Fenix PD35 V2.0 в «Турбо» режимі (1000 люмен) пропрацює приблизно 2 години 50 хвилин, в той час як PD35 2014-го року, в «Турбо» режимі (960 люмен) зможе працювати до 1 години і 10 хвилин.

Для живлення, як і в старій версії, так і в новій, можна використовувати 1 літій-іонний акумулятор формату 18650 або дві літієві батарейки формату CR123A. присутній захист від зворотної полярності, а також, вбудований термоконтролер, що вберігає ліхтар від перегріву.

Управління

Елементи управління представлені двома кнопками. Одна знаходиться біля "головної" частини, а друга в торці корпусу. Головна відмінність в управлінні Fenix PD35 V2.0 від PD35 (2014) полягає в тому, що в «новинці» кнопка біля «голови» виконана з нержавіючої сталі і має вбудований індикатор рівня заряду.

Модель Fenix PD35 V2.0 має 6 режимів роботи:

  • "Еко" - 3 люмена, дальність освітлення може досягати 13 метрів, а тривалість роботи від одного заряду - до 430 годин;
  • "Мінімальний" - 50 люмен, радіус освітлення-60 метрів, від одного заряду в такому режимі ліхтар пропрацює приблизно 29 годин і 30 хвилин;
  • "Середній" - 150 люмен, дальність вихідного променя-103 метри, тривалість роботи-до 12 годин 25 хвилин;
  • "Максимальний" - 350 люмен, 157 метрів, 5 годин 10 хвилин;
  • "Турбо" - 1000 люмен, 250 метрів, 2 години 50 хвилин;
  • "Стробоскоп" - 1000 люмен.

Корпус

Ліхтар Fenix PD35 V2. 0 має міцний металевий корпус. Він цілком виконаний з аерокосмічного анодованого алюмінію і надійно захищає "нутрощі" від механічних впливів, зокрема, від падінь і сильних вібрацій, за рахунок чого модель Fenix PD35 V2.0 можна використовувати в якості підствольного ліхтаря. До того ж, цей ліхтар володіє відмінним захистом від пилу і вологи, яка відповідає міжнародному стандарту IP68. Це означає що представлену модель можна використовувати під час дощу і навіть під водою. Він гарантовано збереже працездатність і буде нормально функціонувати навіть у разі тривалого занурення.

Підсумок

Компанія Fenix виконала досить великий обсяг роботи намагаючись поєднати сучасні комплектуючі, просте управління і» класичний " корпус, який припав до душі багатьом користувачам. Варто відзначити, що результатом став дійсно багатофункціональний і надійний ліхтар Fenix PD35 V 2.0, який гарантовано знайде своє застосування як в повсякденному житті, так і під час активного відпочинку.

0
0
Оберіть мову сайту: