UA | RU
Контактна інформація
Київ

​Fenix TK09 2016 з новим світлодіодом


Всього за один місяць нового року, компанія Fenix оголосила про випуск декількох нових і оновлених моделей ліхтарів. Серед них і тактичний ліхтар TK09 2016. Його основні риси-це компактність і яскравість в поєднанні з високою міцністю і легкістю управління.


Користувацька аудиторія для моделі Фенікс TK09 2016 дуже широка. Ліхтар стане в нагоді на піших прогулянках за містом, в туристичних поїздках, подорожах, на полюванні або риболовлі, під час проведення пошуків або в процесі роботи службовців правоохоронних органів. Відповідно, ліхтар розроблений яскравим, надійним і простим, щоб кожен користувач знайшов в ньому саме ті якості, які йому необхідні.

Так, ліхтарик оснащений новітнім діодом Cree XP-L класу HI (High Intencity). При маленькій площі, він дає дуже інтенсивне світло-900 люмен. У перелік робочих режимів ліхтаря входить чотири позиції - тільки найбільш практичні варіанти освітлення, які потрібні частіше за інших. Користувач може включити ліхтар з яскравістю 50, 450 або 900 люмен в залежності від того, наскільки велику територію йому необхідно висвітлити. Максимальна дальність променя для Fenix TK09 2016 становить 310 метрів. Четвертий режим-стробоскоп. Його найчастіше використовують для того, щоб подати добре помітний на великій відстані сигнал світлом або ж для відлякування диких тварин. Втім, залишаються й інші варіанти тактичного використання цих інтенсивних спалахів з яскравістю 900 люмен.


Модель Фенікс TK09 2016 працює на одних з найпопулярніших акумуляторах — 18650. Якщо говорити про фірмові елементи живлення цього формату, ємність яких дорівнює 3400 мАг, то їх заряду вистачить на 72 години при використанні режиму з мінімальною яскравістю. Мінімальний час автономної роботи ліхтаря з таким акумулятором — 1 година 25 хвилин. Це Розрахунковий час використання режиму Turbo. Але потрібно сказати, що після освітлення з максимальною яскравістю протягом п'яти хвилин, ліхтар сам переключиться в наступний за потужністю режим, щоб не допустити перегрівання системи. Його, звичайно, можна включити знову вручну, але не варто повторювати це багаторазово, якщо ви хочете, щоб ліхтар дійсно прослужив довго. Ще один варіант елементів живлення-батарейки CR123A.

Для TK09 2016 передбачені й інші механізми безпеки. Це система захисту від переполюсовки елементів живлення, яка запобігає короткі замикання в разі їх неправильної установки; захист від перерозрядки, яка підтримує працездатність акумуляторів, що перезаряджаються; стабілізатор яскравості, що забезпечує хорошу якість світла без миготінь і поступового згасання. У даній моделі немає можливості запам'ятати обраний режим яскравості і ліхтар завжди включається в режимі Mid. Зате До послуг користувачів-індикатор заряду, який вчасно попередить про те, що прийшов час замінити батарейку.


Не можна не зупинитися докладніше на корпусі ліхтаря, адже він вносить істотну лепту в забезпеченні його надійності. Так, корпус зроблений з алюмінію. Зовнішню сторону додатково захищає шар жорсткого анодування. Лінза теж загартована і витримує випадкові удари або падіння ліхтаря на камені. Однак корпус не тільки міцний, але ще і водонепроникний. Згідно специфікації стандарту IPX-8, ліхтар з таким корпусом, можна включати під дощем або під час сильного снігопаду. А якщо він сильно замажеться, то навіть помити його в струмку, опустивши ненадовго під воду.

З огляду на всі ці якості ліхтаря Fenix TK09 2016, не доводиться сумніватися, що він стане не менш популярним, ніж його попередники. А у продажу ця модель з'явиться вже найближчим часом.

0
0
Оберіть мову сайту: