UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix UC52: 3100 люмен і нічого зайвого

Універсальний компактний ліхтар Fenix UC52 стане відмінним вибором для виконання найрізноманітніших завдань, де б ви не знаходилися. У місті, на природі, він усюди дозволить вам розсіяти темряву і побачити все як при денному світлі.

Ця модель, була випущена порівняно недавно і на момент початку 2018-го року вважається одним з найбільш вдалих ліхтарів, який відмінно збалансований і здатний створити промінь світла з яскравістю до 3100 люмен, маючи при цьому міцний корпус, зручне управління і лаконічний дизайн.

Дизайн

Найперше що кидається в очі - це незвичайний дизайн, який був розроблений з урахуванням специфікації ліхтаря і дозволяє утримувати Фенікс UC52 з максимальним комфортом практично в будь-яких умовах.

Корпус цієї моделі виконаний з авіаційного алюмінію, який пройшов безліч різних обробок, в тому числі, був анодований за стандартом HA III. Завдяки цій обробці його поверхня не тільки придбала чорний глянсовий колір, а й стала більш стійкою до появи потертостей, відколів і подряпин. За рахунок досить щільних стінок корпусу, а також ретельно підгонки комплектуючих один до одного і їх продуманого розміщення, ліхтар Fenix UC52 здатний витримувати різні механічні дії, в тому числі і падіння з висоти до 1 метра.

Хоч ліхтар Fenix UC52 і має повністю металевий корпус, його вага (без урахування елементів живлення) становить всього лише 276 грамів.

«Начинка»

"Серцем" ліхтаря Fenix UC52 є сучасний світлодіод американського виробництва Cree XHP70. На сьогоднішній день, цей діод є одним з найбільш продуктивних джерел світла, які взагалі можна зустріти в ліхтарях подібного класу.

На яскравості видаваного променя і дальності освітлення також досить позитивно позначається наявність спеціального алюмінієвого рефлектора з поверхнею типу «апельсинова кірка» і установка лінзи із загартованого мінерального скла з просвітлюючим напиленням. При цьому максимальна яскравість освітлення становить 3100 люмен, а дальність вихідного променя світла — до 253 метрів.

У цій моделі також присутній вбудований стабілізатор напруги дозволяє максимально ефективно витрачати заряд і уникнути появи мерехтіння променя при поступовому розряді акумулятора.

Захист від перегріву

Модель Фенікс UC52 має вбудований термоконтролер, який постійно відстежує температуру ліхтаря і при досягненні 65°C автоматично знижує максимальний рівень яскравості. Металевий корпус і спеціальні тепловідвідні «ребра» в поєднанні з вищезгаданим термоконтролером дозволяють максимально ефективно справлятися з нагріванням навіть при активній експлуатації.

Автономність

За автономність ліхтаря Fenix UC52 відповідає один вбудований літій-іонний з ємністю 3500 мАг. Однією з головних «фішок» цього ліхтаря є те, що він має micro-USB порт, через який можна зарядити встановлений елемент живлення. Цей порт знаходиться "навпроти" кнопки управління і закритий щільною гумовою заглушкою. Для повної зарядки від 0 до 100% буде потрібно приблизно 4 години. Під час зарядки настійно не рекомендується використовувати ліхтар, так як це може негативно позначитися на довговічності акумулятора.

Управління

Управління ліхтарем проводиться за допомогою всього лише однієї «подвійної» клавіші, яка розташована біля «головної» частини. Частина кнопки з піктограмою "Сонця «відповідає за управління режимами» SOS « - 100 люмен і» Стробоскоп" - 1000 люмен.

Друга частина клавіші, з піктограмою «прямокутника», дозволяє управляти режимами з безперервним освітленням:

  • Еко - 15 люмен, максимальна тривалість роботи від одного заряду становить 82 години і 30 хвилин, а дальність променя дорівнює 18 метрам;
  • Мінімальний-100 люмен, тривалість роботи - до 27 годин і 30 хвилин, дальність променя - до 44 метрів;
  • Середній-350 люмен, до 8 годин 15 хвилин від одного заряду, дальність освітлення-85 метрів;
  • Максимальний-1000 люмен, 2 години 45 хвилин, 145 метрів;
  • Турбо-3100 люмен, 42 хвилини, 253 метри.

Елементи управління ліхтаря Fenix UC52 можна заблокувати для того щоб запобігти випадкове включення або виключення при транспортуванні або зберіганні. Для цього потрібно одночасно затиснути обидві частини клавіші на 3 секунди. Розблокування відбувається точно таким же чином.

Захищеність

Модель Fenix UC52 захищена за стандартом IP68, тобто, вона повністю пило - і водонепроникна і здатна працювати навіть при зануренні під воду на глибину до двох метрів. Перед експлуатацією в умовах підвищеної вологості рекомендується перевірити цілісність корпусу, кілець ущільнювачів і наявність мастила.

Комплектація

Разом з ліхтарем Фенікс UC52 надається ряд аксесуарів:

  • кабель USB для зарядки;
  • фірмовий чохол;
  • страхувальний темляк.

Підсумок

Модель Fenix UC52 вийшла вкрай збалансованим ліхтарем. Вона володіє потужним діодом, міцний, ергономічним корпусом, який надійно захищає ліхтар від різних зовнішніх впливів і досить простим управлінням, з яким впорається навіть новачок. Ємний інтегрований акумулятор забезпечить ліхтарю до 83 годин роботи від одного заряду, а наявність micro-USB порту дозволить вам зарядити ліхтар від будь-якого сумісного Джерела живлення, навіть в польових умовах.


0
0
Оберіть мову сайту: