UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Fenix ​​на виставці Рибаловля.Полювання.Туризм 2024

З 21 по 24 березня 2024 року у Міжнародному виставковому центрі Києва відбулася виставка Риболовля.Полювання.Туризм, присвячена товарам та послугам для активного способу життя.

Ця виставка особливою з однієї причини: вона стала першою після тривалої перерви. І, звичайно, наша команда Fenix не могла упустити шанс і була рада знову стати частиною такої значної події, щоб поділитися новітніми розробками в області ліхтарів.

На нашому стенді Fenix були представлені як бестселери бренду, так і свіжі новинки, які тільки-но встигли надійти до нас відразу з заводу виробника.

Серед представлених на виставці ліхтарів були такі серії:

Ми також представили безліч супутніх аксесуарів для ліхтарів, зокрема кріплення, світлофільтри та виносні кнопки, а також фірмові акумулятори різного типорозміру та ємності, що дозволяють підтримувати працездатність освітлювальних пристроїв в екстремальних умовах.

Загалом на виставці брали участь 39 компаній, а найприємніше — захід відвідали близько 3500 осіб. Серед них наші старі друзі та нові клієнти, з якими ми були раді побачитись особисто!

Протягом 4 днів, проведених на виставці, наша команда почула від вас безліч цікавих історій, хвалебних відгуків та оригінальних пропозицій щодо продукції Fenix; і ми щиро захоплені проявленим інтересом до наших товарів, а також тим фактом, наскільки корисними та значущими вони є для наших клієнтів у цей непростий час!

Ваш зворотний зв'язок — найкраща нагорода за нашу роботу, і ми з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч з вами, шановні друзі та партнери! А поки не забувайте стежити за нами у соціальних мережах, де ми публікуємо новини про нові надходження та інформуємо про вигідні пропозиції!

До зустрічі!

Написати коментар
0
0