UA | RU
Контактна інформація
Київ

Компанія Fenix ​​Україна на виставці «Волонтер-Експо»

З 10 по 12 жовтня у Київському Міжнародному виставковому центрі відбулася виставка «Волонтер-Експо», на якій найкращі виробники спорядження різного типу представили продукцію, призначену для потреб української армії. Цей захід став першим з початку повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого та зібрав безліч компаній, які підтримують Україну у боротьбі за свою незалежність.

Fenix Україна регулярно допомагає підрозділам ЗСУ, забезпечуючи військових якісними ліхтарями для ефективного несення служби на передовій, тому ми були раді зробити ще один внесок у перемогу та взяти участь у виставці, щоб українські військовослужбовці мали найкраще спорядження для протистояння російським загарбникам.

На вже знайомому для наших постійних клієнтів стенді можна було зустріти більш ніж 20 моделей бестселерів та новинок бренду, протестувати потужність ліхтарів та на власні очі побачити їхні можливості. Зокрема – переконатися у повній водонепроникності: для цього кожен бажаючий міг занурити увімкнений ліхтар у ємність із водою.

У межах виставки «Волонтер-Експо» були представлені різні категорії освітлювальних пристроїв Fenix:

  • Багатофункціональні ручні моделі. Найпопулярнішим ліхтарем цієї категорії став Fenix E-CP із яскравістю 1600 люмен та далекобійністю променя 222 метри, що дозволяє підсвічувати об'єкти на дальніх дистанціях. Але не тільки якісне освітлення привернуло увагу відвідувачів виставки – вони також оцінили можливість використання моделі в якості Power Bank потужністю 18 Вт для багаторазової підзарядки дрібної техніки у польових умовах.
  • Налобні ліхтарі. Дані пристрої фіксуються на тактичному шоломі за допомогою фірмового еластичного кріплення, звільняючи обидві руки для зручного виконання широкого спектра завдань, зокрема – ремонту військової техніки. Fenix HM65R – один із бестселерів асортименту, що користувався найбільшим попитом на виставці завдяки широкому набору яскравостей та вражаючій автономності, що становить 300 годин безперервного свічення на одному заряді.
  • Тактичні ліхтарі, що представлені серіями TK і PD. Вузький пучок світла, що генерується тактиками, дозволяє точково підсвітити дрібні предмети на великих відстанях аж до півкілометра. Це спеціалізовані, розроблені спеціально для військових та служб правопорядку пристрої, що демонструють стабільну роботу навіть в екстремальних умовах та не бояться механічного впливу. Деякі моделі лінійки TK також передбачають кріплення до вогнепальної зброї.
  • Лазерний ліхтар Fenix HT30R – одна із найпотужніших лазерних моделей на українському ринку, дальність променя якої сягає рекордних 1500 метрів. Пристрій призначений насамперед для використання у пошуково-рятувальних роботах, проте військові зазначили, що його можливості також стануть у нагоді у підсвічуванні цілей для українського ППО.
  • Кишенькові моделі. До них відносяться компактні ліхтарі-брелоки, які можна носити у кишені тактичного одягу та використовувати як допоміжне джерело світла. Fenix E-Spark – один із таких ліхтарів розміром всього 87 х 37 х 8 мм. Крім яскравого підсвічування ближніх дистанцій, аксесуар прийде на допомогу в екстреній ситуації для швидкого поповнення заряду мобільного телефону або рації на 10-15% за допомогою кабелю USB Type-C.

Ми дякуємо за увагу до нашої продукції всім відвідувачам виставки «Волонтер-Експо» та були раді знову зустрітися з нашими постійними клієнтами, які незмінно роблять вибір на користь продукції Fenix – передового виробника освітлювальних пристроїв на світовому ринку.

Для наших читачів ми також підготували приємний бонус: знижка -10% за промокодом VOLONTEER , що діє на весь асортимент у нашому онлайн-магазині.

Компанія Fenix Україна надалі продовжуватиме підтримувати українську армію, забезпечуючи якісним спорядженням: нові партії ліхтарів уже надійшли на передову, щоб допомагати нашим військовим у боротьбі за цілісність нашої країни.

Віримо у нашу перемогу! Все буде Україна!

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: