UA | RU
Контактна інформація
Київ

"Кубок Сапсан" 2018: Подія року для українських мисливців

Полювання завжди була в пошані. А з тих пір, як вона перейшла з розряду щоденної необхідності в ранг одного з основних і улюблених видів активного відпочинку на природі, - тим більше. І в наш час вона користується великою популярністю вже не тільки серед чоловіків. Позмагатися у влучності, обговорити новинки мисливської зброї та додаткового спорядження, а також просто весело провести час українські мисливці змогли 29 липня на «Кубку Сапсан» 2018, який відбувся в околицях села Суськ Рівненської області.

Серед усіх професійних свят, які відзначаються в Україні, дня мисливця чомусь досі немає. Тим не менш, вже третій рік поспіль у Рівненській області проходить найбільший зліт українських мисливців, які збираються на «Кубок Сапсан». Цього року захід відбувся 29 липня і зібрав близько сотні любителів даного виду відпочинку. Причому, як розповіла одна з організаторів «Кубка Сапсан» Тетяна, цього року в змаганнях серед мисливців навіть були виділені окремі категорії для жінок, ветеранів, а мисливці-чоловіки розділилися на любителів і спортсменів.

Організатором кубка стали мережа магазинів "Сапсан «і мисливський салон»Арсенал". А співорганізатором виступила, в тому числі, компанія «Авантмаркет», що надала прекрасні призи любителям активного відпочинку.

Охочих позмагатися у влучності цього року дійсно виявилося чимало. У програмі були присутні і компакт-спортинг на 15 мішеней, і американська траншея з такою ж кількістю мішеней. Причому кожного мисливця обов'язково підтримували не тільки друзі, а й сім'ї. Ну а ті любителі полювання, які не стріляли, змогли знайти для себе інші розваги до душі. У програмі заходу була презентація зброї, можливість покупки спорядження за особливою ціною, святковий торт і безкоштовна дегустація традиційних мисливських страв.

Ближче до завершення свята всі зібралися біля п'єдесталів, на які зійшли переможці змагань зі стрільби. Головний приз кубка-мисливська рушниця. Але оскільки в кожній номінації було відразу по 6 переможців, привітань, щасливих посмішок і фотографій на пам'ять було безліч. Від компанії «Авантмаркет» переможцю в категорії "мисливці" був презентований ніж G8012DY, в категорії "жінки" - налобний ліхтар HL16, в категорії "ветерани" - тактичний ліхтар TK15S2, а в категорії "наймолодший Стрілець" - ліхтар UC01.

Приєднуємося до привітань переможцям та всім учасникам «Кубка Сапсан» 2018. Бажаємо успішного полювання в хорошій компанії і з надійним спорядженням.

0
0
Оберіть мову сайту: