UA | RU
Контактна інформація
Київ

Оновлений ліхтар Fenix PD35 – 2014 Edition) - потужність і компактність

Один з найбільш компактних і популярних ліхтарів виробництва компанії Fenix тепер став ще більш яскравим. Зустрічайте новинку-PD35 (2014 Edition).

Свою популярність минула редакція цього ліхтарика завоювала завдяки відмінному поєднанню мініатюрних розмірів і хороших експлуатаційних характеристик. В оновленій моделі світло стало ще потужніше, що обіцяє їй навіть більш високий попит. Ліхтарик може видавати світловий потік до 960 люмен в режимі турбо. При такій інтенсивності роботи, заряду його акумулятора вистачить більш ніж на годину. У найбільш щадному режимі він буде працювати цілих 150 годин, і світити з потужністю 14 люмен. Крім цих крайнощів в новинці передбачені ще три ступені яскравості, а також режим стробоскопа. Перемикатися між ними дуже просто - за допомогою бічної кнопки.

Розмір ліхтарика залишився як і раніше компактним: його довжина становить всього 14 см, а вага без акумуляторів – 87 г.ці параметри роблять область використання ліхтарика PD35 (2014 Edition) надзвичайно широкою. Він стане в нагоді і під час виїзду на природу, і стане домашнім помічником на випадок непередбаченого відключення світла.

Для живлення пристрою потрібно всього один 18650 літій-іонний акумулятор, який можна замінити двома літієвими батареями 3V CR123A.

0
0
Оберіть мову сайту: