UA | RU
Контактна інформація
Київ

Особливості сигнального жезла Fenix АОТ-01

Аварійні ситуації не бувають приємними. Але їх можна зустріти підготовленими, щоб вийти зі сформованих обставин з мінімальними зусиллями і якомога швидше. Особливо це важливо, якщо мова йде про подорожі, туристичні походи та інші види активного дозвілля далеко від міст і центрів цивілізації. Допомогти впоратися з труднощами покликаний сигнальний жезл Fenix АОТ-01.

Сигнальні жезли - це один з популярних видів аксесуарів, які використовуються разом з ліхтарями. Вони застосовуються в різних екстрених ситуаціях, коли необхідно чітко позначити своє місце розташування таким чином, щоб це було помітно здалеку. Наприклад, якщо в дорозі щось сталося з автомобілем і довелося зупинятися прямо на дорозі, мало виставити поруч світловідбиваючий знак. Додатково до нього варто включити сигнальний жезл, який побачать всі водії в обох напрямках руху. Це допоможе уникнути аварійних ситуацій, а при необхідності – знайти допомогу. Не менш важливо мати сигнальний світловий жезл і любителям відпочинку на природі. Наприклад, якщо група туристів з кемпінгу вирушила на прогулянку по околицях і не встигла повернутися до темряви, то світлові сигнали з табору допоможуть їм знайти зворотну дорогу і не пройти повз намети, розминувшись з місцем стоянки в темряві.

Важлива перевага сигнального жезла Fenix АОТ-01 полягає в тому, що це дуже легкий і зовсім простий в експлуатації аксесуар. При цьому він ще й невеликий за габаритами, а також доступний за вартістю. Його не складно буде брати з собою в будь-які подорожі, завжди тримати про всяк випадок в бардачку автомобіля. Модель Fenix АОТ-01 призначена для використання з будь-яким з ліхтарів Фенікс ТК35, а їх налічується цілих сім штук, враховуючи всі модифікації і лімітовані випуски різних років. В принципі, жезл підійде і для інших ліхтарів, у яких такий же діаметр головної частини корпусу – 48 мм, так що він досить універсальний.

Щоб почати використовувати світловий жезл, досить одягнути його зверху на ліхтар як ковпачок, а потім включити світло. Fenix АОТ-01 зроблений з пластика червоно-оранжевого кольору, який добре пропускає світло, фарбуючи його в такий же яскравий відтінок. Під час роботи він виглядає як світиться паличка довжиною 23 мм.його діаметр із зовнішнього боку біля основи досягає 53 мм. будь-які сигнали, що подаються таким жезлом будуть добре видно на великій відстані, особливо, якщо вибрати один з яскравих режимів роботи ліхтаря. За збереження самого жезла не варто сильно турбуватися, адже він виготовлений з дуже якісного матеріалу. Це особливий пластик, виготовлений в Німеччині і отримав назву Quality German Bayer PC 2805. Він є не тільки міцним і здатним витримувати великі механічні навантаження, але ще і стійким до тривалого впливу високих температур. Це означає, що навіть за умови включення ліхтаря в режимі Турбо, коли він сильно нагрівається, Fenix АОТ-01 все одно не розплавиться.


Передбачити, коли може знадобитися сигнальний жезл, буває складно, адже аварійні ситуації завжди виникають раптово. Тому найкращим рішенням буде тримати його при собі в будь-якому тривалому туристичному поході або ж додати до стандартного набору інструментів, що зберігається в автомобілі. Тим більше, що в подорожах можуть мати місце не тільки екстрені ситуації, в яких буде задіяний цей аксесуар. Адже складно придумати більш ефективний засіб для подачі сигналів в темряві, ніж світловий жезл. Його добре видно відразу з усіх боків, за допомогою цього засобу легко подавати сигнали без особливих фізичних зусиль. А купити Fenix АОТ-01 не так вже й дорого. Даний аксесуар прослужить багато років, завжди залишаючись дуже простим в експлуатації. Можливо, він не раз виручить вас в складній ситуації і допоможе уникнути неприємностей.

0
0
Оберіть мову сайту: