UA | RU
Контактна інформація
Київ

Чемпіонат з орієнтування-кубок пам'яті друзів 2019


5 жовтня 2019 року в селі Сугаківка Дніпропетровської області відбулося змагання зі спортивного орієнтування «Кубок пам'яті друзів». Щорічний захід пройшов за підтримки Організатора та головного судді змагань Заєрко В. В. також на змаганнях була присутня головний секретар Горєлова Г. Є.

У спортивних змаганнях мали право взяти участь бажаючі з усієї України. Реєстрація на місці старту проводилася 5 жовтня з 10:00 до 10:30. Чіп-и видавалися з 10: 00 до 10: 30. Побудова всіх учасників і урочисте відкриття чемпіонату почалося о 10: 40, а вже об 11 ранку був проведений старт. Захід пройшов на середніх дистанціях у заданому напрямку.

Учасники отримали карту місцевості в масштабі 1: 7500. Контрольний час для всіх груп склало 2 години. Спортсмени долали ліс середньої і хорошої прохідності, рельєф місцевості відноситься до дюнного типу. Перетин рельєфу - 2,5 метра. Старт був даний біля озера.

У боротьбі брали участь команди ФСТ, спортивних клубів, колективів фізичної культури міста Дніпра. Число команд від ФСТ, клубу або колективу не обмежувалося. Команда в рамках змагань включала в себе 16 гравців, одного тренера і одного представника. Спортсмени з інших областей країни мали право брати участь у змаганні в особистому заліку.

Переможці в особистому заліку визначалися окремо в кожній групі на кожній дистанції. Якщо група в себе включала менше 3 учасників, то такі групи об'єднувалися. Команди-переможці в загальнокомандному заліку визначалися за сумою очок, набраних членами команди в даному виді програми. Очки нараховувалися відповідно до формули підрахунку очок, прийнятої на обласній конференції.

У залік команди за правилами змагання були включені до 12 кращих особистих результатів індивідуальних змагань у всіх вікових групах. У разі рівного числа очок у двох або більше команд перевагу отримувала команда, що має більше послідовно одного і так далі місць в групах м /Ж 21.

Групи: М\Ж: 10,12, 14, 16,18,20, 21, 21А,40, 50, 60, 70, 80.

Групи М\Ж -10,21 а в залік команди не йшли.

За підсумками змагань команди, що зайняли 1,2,3 місця в командному заліку, нагороджувалися дипломами, а команді-переможцю дістався перехідний кубок.

Також призери особистого заліку по групах М /Ж 21 були нагороджені призами від магазину Fenix.

Слід зазначити, що торгова марка Fenix стала офіційним партнером спортивних змагань. "Ліхтар Fenix-промінь сонця в кишені".

Цей бренд заснували справжні цінителі якісного освітлення, ентузіасти своєї справи, які прекрасно розбиралися в світлодіодних інноваційних технологіях. Розвиток не припиняється і донині, але зараз компанія Fenix вже трансформувалася у велике міжнародне виробництво. Візитна картка Fenix-застосування найбільш свіжих технологій, яскраві і довговічні світлодіоди, міцний металевий корпус, високий рівень захищеності від пилу і води.

Погода цього разу видалася не зі сприятливих. Проте, учасників змагань даний факт анітрохи не збентежив. Всупереч дощу і холоду настрій у спортсменів був бойовий і, за зізнаннями свідків чемпіонату, все пройшло на вищому рівні. Близько 16:00 організатори покинули місце старту. Всі подробиці змагань оперативно висвітлювалися на офіційному сайті і на сторінці заходу в соціальній мережі Facebook. Куратори заходу висловили подяку КСВ "Наш Клуб" та особисто Валерію Заерко за суддівство та підготовку дистанцій. Був зроблений фотозвіт по ходу і результатам чемпіонату.

6 жовтня стало відомо про переможців спортивного змагання. Ними стали:

1 місце-КСВ "наш Клуб"

2 місце - СК "Перемога"

3 місце-КСВ"Майстер".

Також була наведена таблиця з іменами спортсменів, даними про розряд, членство в клубі і отриманих на змаганні результатах. Після закінчення заходу до учасників звернувся директор змагання, Віктор Конов.

Він особливо підкреслив внесок організаторів, особливо, Заерко в., у блискуче проведення спортивного заходу. Незважаючи на певні складнощі і людський фактор, змагання, зазначив директор, було проведено на ура. Свою подяку Конов висловив, зокрема, Курочкіну Д., Гуделайтіс а., Леончук о., Покандюк Д. зі свого боку Віктор Конов закликав не втрачати бойового запалу і подякував за активну участь.

Чекаємо нових цікавих стартів і вражаючих перемог!

0
0
Оберіть мову сайту: