UA | RU
Контактна інформація
Київ

​Відмінний рівень освітлення від Fenix в кращому канадському мисливському шоу «Canada in the Rough»

На початку нового 2018 року на каналах CITY транслюватиметься перший епізод 14-го сезону найпрестижнішої мисливської телевізійної програми в Північній Америці - »Canada in the Rough". Fenix, як новий бренд, який надає ліхтарі для освітлення, буде завжди з провідними, братами Біслі, долаючи суворе середовище і екстремальні умови.

Ретельно продумане і вміло зняте, шоу "Canada in the Rough "стала" стежити " за всіма північноамериканськими мисливцями. "Canada in the Rough «назвали телепередачею» улюбленці публіки«,» краще загальне канадське шоу «і зовсім недавно» Краще шоу в цілому «і»кращий хост".

"Canada in the Rough" - найпопулярніша в Канаді телевізійна передача про подорожі від узбережжя до узбережжя і про участь у справжніх Канадських мисливських пригодах. У "Canada in the Rough" можна подивитися на величні гори Британської Колумбії, нескінченні горизонти відкритих прерій, таємничі болота Ньюфаундленду, містичний бореальний ліс Канадського щита Онтаріо і красу пустелі на високогір'ї. Брати Біслі беруть камери і рухаються по великій і чудовій землі, щоб принести глядачам такий досвід полювання, який ви не знайдете ніде.

Перед пригодами брати Біслі повинні бути повністю підготовлені і оснащені самим професійним мисливським обладнанням. Причина, по якій "Canada in the Rough" вибирає Fenix в якості партнера, заснована на довірі до надійності і якості бренду.

Моделі Fenix TK випускаються з високою продуктивністю, великою далекобійністю, міцністю і надійністю, які задовольняють всі потреби на полюванні і в пошукових операціях. Особливо виділяються TK25, якими зараз переважно користуються мисливці. У всіх ліхтариків серії ТК інноваційна структура перемикання режимів, є версії з червоними і синіми діодами, а також з інфрачервоним випромінюванням, але на ефективність білого світла це ніяк не вплинуло.

Нещодавно розроблена серія HM-це високопродуктивні і надзвичайно надійні налобні ліхтарі, призначені для суворих погодних умов. Конструкція з металу надзвичайно міцна, має пилонепроникність, водонепроникність і високу стійкість до ударів і холоду. Серед них HM50R і HL60R високо оцінені користувачами.

Брати Біслі вибрали ліхтарики серії Fenix TK і налобні ліхтарі серії HM в якості свого портативного освітлювального обладнання, яке значно поліпшило їх оснащення. "Canada in the Rough" і бренд Fenix, безсумнівно, надали глядачам максимально захоплюючий досвід нічного полювання.

Fenix-провідний бренд, який спеціалізується на дослідженнях і розробках, виробництві та продажу інструментів для спортивного аутдорного освітлення, включаючи ліхтарі середнього і високого класу, тактичні, брелкові, ручні, Кемпінгові ліхтарі і велофари, а також аксесуари і т.д. Бренд Fenix успішно увійшов на ринки аутдора і військової тематики (Мілітарі). Він успішно увійшов до числа ключових мережевих каналів в аутдор, таких як REI в США, Globetrotter в Німеччині. Товари Fenix продаються більш ніж в 100 країнах і регіонах світу.

Бренд Fenix став членом найбільших міжнародних галузевих асоціацій, таких як: OIA (Outdoor Industry Association), EOG (European Outdoor Group), PLATO (American Light Organization) і NSSF (National Shooting Sports Foundation).

Ми раді повідомити «що "Canada in the Rough" тепер буде представлена на семи каналах по всій Канаді і одному в Сполучених Штатах Америки-на каналі Sportsman.

0
0
Оберіть мову сайту: