UA | RU
Контактна інформація
Київ

TM Fenix підтримала команду "Синдикат" на міжнародному турнірі зі страйболу "Battle Arena"

Ми підтримали учасників муждународного турніру зі страйкболу "Бойова арена"подарунками від TM Fenix. Фінал відбувся 2-3 березня 2019 року у Фінляндії. У ньому брала участь команда "Синдикат", Харківський страйкбольний клуб "Форт 21"

Інформація про турнір: http://www.strikeball.tv/

Фейсбук: ФОРТ 21

Телеграма: Страйкбол Харків

Промова командира команди: "Ну що ж, ось і підійшов до кінця другий ігровий день турніру BattleArena для команди з України.
На їх удачу випало ох яке нелегке випробування-команда з США, заряджена ВВД приводами з верхнього сегмента і має багаторічний досвід гри в спортивний cqb страйкбол (основний вид airsoft активностей в Штатах, так-то), а відразу після – команда з Фінляндії, ні багато ні мало господарі полігону, знають аж його до сантиметра, уздовж і поперек.

Так, на жаль вийти з групи (при таких то суперниках) хлопцям не вдалося. Але давайте віддамо їм належне - під час ігор хлопці практично не віддали переможних очок командам противникам, тобто показали не просто гідний рівень гри, а навіть зрівнялися з такими серйозними суперниками. Враховуючи, що цього року Україна вперше виступала на турнірі, як на мене – результат більш ніж гідний поваги.
Хочу повторити слова представників команди, сказані в прямому ефірі перед фінальним виступом і висловити слова подяки тим, без кого вихід України на Всесвітній майданчик був би не можливий - Пивоваров Станіслав Юрійович і Чикишев Сергій Анатолійович, представники Федерації Спортивного страйкболу України.

І ще одна чимала радість в скарбничку-страйкбольний полігон Форт від клубу "Форт21" отримав офіційну сертифікацію від керівництва BattleArena, як полігон відповідний стандартам якості для проведення турнірів і чемпіонатів. Як ви можете розуміти, подібний рівень визнання-це чимале досягнення як для клубу, так і для регіону в цілому."

Інформація про клуб: "СТК" Форт 21 " -спортивно-ТУРИСТИЧНИЙ клуб, що займається проведенням страйкбольних заходів у м.Харків, Україна. Клуб був сформований як інструмент, для об'єднання зусиль різних команд з розвитку хобі на юридичному рівні. Основна мета клубу-просування та популяризація страйкбольних ігор на території України та м.Харкова зокрема. У поле інтересів клубу входять як класичні страйкбольні заходи, так і різні варіанти рольових і мілсім проектів. Організаторська команда клубу встигла зарекомендувати себе в проведенні ігор різного типу: ігор вихідного дня( неділок), ігор турнірного типу і більших проектів. У 2018 році вперше в Україні «Форт 21» отримав екслюзивні права на проведення та організував український відбір міжнародного турніру зі страйкболу «Battle Arena», фінал якого, відбувся 2-3 березня 2019 року у Фінляндії."

0
0
Оберіть мову сайту: