UA | RU
Контактна інформація
Київ

Відеоогляд ліхтаря Fenix UC30

Невеликий світлодіодний ліхтар Фенікс UC30 виробляє світловий потік яскравістю до 960 люмен. Для цього в його світлосхемі використовується сучасний продуктивний діод Cree XM-L2 (U2), який крім яскравості відрізняється ще й великою довговічністю. Ресурс експлуатації даного світлодіода розрахований на рівні 50 000 год.

Фенікс UC30 працює в п'яти режимах, з яких чотири-це рівні яскравості, а п'ятий — стробоскоп. У найяскравішому режимі ліхтар висвітлює територію радіусом 204 м.його можливостей достатньо для будь-якого виду активного відпочинку на природі: від риболовлі або пікніка, до екстремальних туристичних походів. Що стосується робочих параметрів, то для Fenix UC30 виробники визначили їх такими:

  • Turbo режим: 960 лм яскравості світла, 1 ч. 10 хв роботи від повністю зарядженого акумулятора;
  • High режим: 400 лм яскравості світла, 3 год роботи від повністю зарядженого акумулятора ;
  • Mid режим: 110 лм яскравості світла, 11 год роботи від повністю зарядженого акумулятора;
  • Low режим: 10 лм яскравості світла, 120 год роботи від повністю зарядженого акумулятора;
  • Strobe режим: спалахи з яскравістю 960 лм.

Яскравість світла ліхтаря в кожному режимі підтримується за рахунок спеціального контролера і залишається на постійному рівні до тих пір, поки достатньо заряду батареї. Час роботи Фенікс UC30 вказано з урахуванням установки повністю зарядженого акумулятора стандарту 18650 Fenix ARB-L2. Якщо використовувати акумулятор іншої ємності або одноразові літієві батарейки, час роботи може відрізнятися.

У разі, якщо вбудований індикатор попереджає про критично малому залишку заряду (блимає по три рази кожні п'ять хвилин), необхідно встановити в ліхтар інший елемент живлення або підключити його для зарядки від сумісного пристрою через micro-USB. Якщо обраний другий варіант, про закінчення зарядки повідомить зелене світло індикатора.

0
0
Оберіть мову сайту: