UA | RU
Контактна інформація
Київ

Відеоогляд налобного ліхтаря Fenix HL50 Cree XM-L2 (Т6)

Ліхтар Fenix HL50 Cree XM-L2 — Т6) - це легкий і досить потужний пристрій, здатний відтворювати світло яскравістю до 365 люмен.

Виробники розробили ліхтар Fenix HL50 Cree XM-L2 (Т6) як освітлювальний прилад з максимальною багатозадачністю. Він здатний працювати на 1 літієвій батареї CR123A або, після приєднання до батарейного блоку додаткового кільця, на 1 елементі живлення формату АА. Кріплення на голову також знімне. Без нього ліхтар можна повісити в якості брелка до зв'язки ключів або просто носити в кишені.

Освітлювальний прилад розрахований на 3 стандартних рівня яскравості від 4 до 170 люмен і турборежим короткочасного включення з потужністю світла до365 люмен. На одному заряді елемента живлення ліхтар пропрацює до 150 годин.

Для управління ліхтарем служить зручна бічна кнопка. Щоб включити або вимкнути освітлювальний прилад потрібно утримувати її 0,5 секнди, натискання протягом 1 секунди активує турборежим, який буде доступний, поки користувач утримує кнопку. Швидке натискання в робочому стані послідовно перемикає режим яскравості в такому порядку: сильний-слабкий-середній.

Корпус Fenix HL50 Cree XM-L2 (Т6) виготовлений з авіаційного алюмінію з анодованим покриттям. Це надзвичайно міцна оболонка, яка, до того ж, захищена від попадання всередину вологи (міжнародний стандарт IPX-8). Ця сума характеристик робить модель Fenix HL50 Cree XM-L2 (Т6) підходящим варіантом освітлювального пристрою для рибалок, туристів, людей, що віддають перевагу активному відпочинку на природі.

0
0
Оберіть мову сайту: