UA | RU
Контактна інформація
Київ

Яскравіше сонця-новинка Fenix LR40R, 12000 лм

Пошук способів освітлення простору навколо себе, коли природного світла не вистачає, завжди було одним з нагальних завдань людей. Протягом століть джерела світла змінювалися і вдосконалювалися. Спочатку скіпи і свічки, потім гасові лампи, електричні ліхтарі і, нарешті, ліхтарі світлодіодні. Передові компанії постійно впроваджують все нові технології, підвищуючи якість і продуктивність освітлювальних приладів. Ліхтарик Fenix LR40R XP-L HI V3+18 Luxeon V2 - чергова сходинка прогресу. Надпотужний ліхтар з приголомшливою, безпрецедентною яскравістю - 12000 люмен. Це єдиний в світі екземпляр з подібною характеристикою освітлення.

Найпотужніший ліхтар в історії пропонує своєму власникові 11 режимів яскравості та інтенсивності освітлення. Модель розробили для використання в надзвичайних ситуаціях і при проведенні пошуково-рятувальних робіт. Також ліхтарик стане в нагоді в будь-яких заміських поїздках. Власник може налаштовувати ближнє, далеке або сигнальне світло. Пристрій досить компактний, але, разом з тим, масивне – це видно при першому ж погляді. Міцний корпус, стійкий до пошкоджень. Зроблений з алюмінію, він здатний залишатися цілим при ударах і падінні з висоти одного метра. Захищений від попадання всередину вологи, стандарт захисту IP-68. Вага приладу становить півкілограма, довжина досягає 154 міліметрів. Діаметр-50 міліметрів, а діаметр головної частини становить 80 міліметрів. Ліхтар легко утримувати однією рукою, а використовувати його можна при будь-яких погодних умовах.

Ближнє і далеке освітлення включаються окремо або синхронно, тим самим збільшуючи сумарну яскравість ліхтаря. Максимальна дальність дії моделі досягає 773 метрів. Модель поєднує в собі точкове і прожекторне світло. Стане в нагоді при дослідженні печер, під час здійснення пошукових і рятувальних робіт, також може служити як резервний світло в машині. Управляти новинкою просто і легко. Достатньо всього двох кнопок, про функції яких розказано в інструкції до використання. Живлення здійснюється за допомогою спеціального фірмового акумулятора. Також підходять і стандартні акумулятори 18650 у кількості 1-4 штук. Крім того, ліхтар можна застосовувати як power-банк.

У ліхтарику передбачена індикація рівня заряду батарей. Користувач може бути проінформований про низький рівень заряду. Для того щоб це з'ясувати, слід при вимкненому приладі один раз натиснути на будь – яку кнопку-включиться індикатор. Протягом 8 секунд власник зможе бачити статус свого ліхтарика. Крім того, є функція блокування випадкового включення ліхтаря. Коли пристрій у вимкненому стані, слід натиснути одночасно на обидві кнопки управління, а після потримати 3 секунди. Після цього опція блокування вступить в дію.

Як підсумок можна відзначити, що ліхтарик Fenix LR40R спростовує традиційне судження про пристосування такого роду. Маленький, але сильний, екземпляр діє, як повноцінний прожектор. Яскравість освітлення в 12000 люмен дозволяє характеризувати ліхтар як найпотужніший в історії. Його міцний зносостійкий корпус витримує удари і падіння, крім того, він не пропустить вологу або пил. 11 режимів яскравості дають можливість максимально ефективно управляти цим потужним пристроєм, підганяючи під конкретні потреби. Компактний LR40R має і дивовижну далекобійність-до 773 метрів. Відмінний варіант для проведення пошукових і рятувальних операцій, може бути і помічником для мисливців, туристів та інших активних осіб.

0
0