UA | RU
Контактна інформація
Київ

Антон Лядов і Fenix досліджують таємниці секретних об'єктів СРСР

Антон Лядов - відомий журналіст і творець каналу-мільйонника "The Люди" в YouTube, де він висвітлює життя звичайних людей з найдальших куточків нашої планети. З 2017 року блогер подорожує по різних країнах, кидаючи виклик самому собі: якщо чесний репортаж про останні новини з воєнізованої Венесуели, то це Лядов, якщо правда про реальну ситуацію в КНР під час пандемії коронавірусу — це знову Лядов. Щоб стійко проходити такі важкі випробування і робити якісний контент, журналісту необхідно надійне обладнання, яке не підведе в найвідповідальніший момент. Таким є налобні ліхтарі Фенікс HM61R і HP25R, які допомогли блогеру в дослідженнях секретної бази Гудим на колишньому кордоні між СРСР і США, а також покинутого секретного сховища їжі і вибухівки в Самарі.

Відео:

  1. Фенікс HM61R
  2. Fenix HP25R

HM61R і HP25R - універсальні ліхтарі, які призначені для використання під час подорожей і активного відпочинку. Ці моделі неспроста популярні серед туристів і відомих спортсменів - вони володіють одними з кращих характеристик в порівнянні з аналогічними виробами на ринку:

  • міцний алюмінієвий корпус;
  • Висока потужність до 1200 і 1000 люмен відповідно;
  • надійний захист від пилу і вологи на рівні IP68 і IP66;
  • від 4 до 8 режимів роботи з хорошою дальністю освітлення;
  • тривалий час роботи з можливістю підзарядки акумулятора;
  • малі габарити і легка вага.

За допомогою налобних ліхтарів Fenix Антону Лядову вдалося детально вивчити заплутані лабіринти з коридорів одного з найбільш секретних місць на території СРСР-військової бази Гудим, а також зняти вражаючі кадри з серця Сокіл, де протягом багатьох років потай від усіх зберігалися тонни вибухівки. При цьому моделі HM61R і HP25R стійко витримали головне випробування-низьку температуру, і навіть в умовах повної темряви допомогли зробити якісну і детальну відеозйомку, завдяки наявності декількох режимів яскравості.

Нагадуємо, що це не перше досягнення в Скарбничці Fenix. Раніше налобні ліхтарі бренду вже подорожували по Африці разом з Антоном Птушкіним і навіть допомогли альпіністові Валентину Сипавіну вчетверте підкорити Еверест.

Товари новини

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: