UA | RU
Контактна інформація
Київ

Команда Fenix ​​Україна на ActivExpoFest 2022: підбиваємо підсумки виставки

23 лютого у Києві відбувся фестиваль ActivExpoFest 2022, який щороку збирає понад сотню міжнародних компаній, об'єднаних однією метою: забезпечити користувачів максимальним рівнем комфорту під час активного відпочинку.

Команда Fenix Україна на один день стала частиною цього свята та презентувала відвідувачам новітні моделі ліхтарів, а також бестселери бренду:

Кожен бажаючий мав можливість познайомитися з можливостями ліхтарів Fenix, вивчити їх характеристики та отримати консультацію від наших менеджерів.

За доброю традицією, наприкінці виставкового дня було проведено розіграш, у якому переможець став власником налобного ліхтаря Fenix HM23 – універсальної моделі потужністю 240 люмен для туризму та занять спортом.

На жаль, виставка Риболовля.Полювання.Туризм 2022 року завершилася раніше очікуваного терміну – війна вторглася в наше життя і змусила змінити плани. Але ми не здаємося: онлайн-магазин Fenix.ua продовжує роботу у звичайному режимі, а ми допомагаємо всім можливим нашим бійцям, щоб вже незабаром відсвяткувати довгоочікувану перемогу та зустрітися з вами на нових виставках!

Слава Україні!

Товари новини

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: