UA | RU
Контактна інформація
Київ

Вітаємо всіх наших читачів з наступаючим Новим 2021-м роком та Різдвом!

Бажаємо нових корисних покупок з асортименту якісних ліхтарів і аксесуарів компанії Fenix. Робіть своє життя яскравіше, відкриваючи додаткові можливості з новим поколінням надійних ліхтарів!

У всіх власників ліхтарів Fenix є унікальна можливість-висвітлити нові мальовничі місця і подарувати собі і близьким незабутні емоції. Так скористайтеся нею! Відправляйтеся на прогулянки і в подорожі зі зручними компактними ліхтарями Fenix, домагайтеся нових рекордів в спорті, тренуючись в будь-який зручний для вас час, з налобними ліхтарями, освоюйте незвідані велосипедні стежки з велофарами і підкорюйте високі гірські вершини з потужними спеціальними моделями бренду! Розширюйте свої можливості з потужними і практичними аксесуарами Fenix.

Наша команда щодня працює для Вас, підбираючи кращі варіанти для кожного. Ми від щирого серця вітаємо всіх наших покупців З Новим роком і бажаємо, щоб в ньому було дуже багато світлих і яскравих моментів. І щоб "промінь сонця в кишені" частіше виривався на волю, висвітлюючи нові незвідані стежки мальовничих яскравих місць.

Затишку вам, натхнення і чудових пригод в новому році. Зі святом!

Щиро Ваша команда TM Fenix Україна!

0
0
Оберіть мову сайту: