UA | RU
Контактна інформація
Київ

Fenix HM65R-T - переможець в номінації За кращий дизайн 2021

Хороша новина для шанувальників налобних ліхтарів марки Fenix. Налобник моделі Fenix HM65R-T став призером в номінації "Кращий дизайн-2021" в групі Outdoor і Спорт від iF World Design Guide. Цей ліхтар-один з популярних налобників бренду, зі зручним ремінцем, який дозволяє комфортно закріпити модель на голові користувача.

Ліхтар Fenix HM65R-T гарантує прекрасний огляд в темряві бігунам по пересіченій місцевості. Він надійно фіксується, характеризується достатньою потужністю, і здатний пропрацювати без підзарядки протягом цілої доби. Яскравість досягає 1500 люменів, заряджається за допомогою USB Type-C. одна з переваг налобника – те, що його корпус з магнію полегшує на 30% вагу ліхтаря, можна порівняти з іншими аналогами. Мала вага відіграє важливу роль для налобних моделей, адже від цього залежить те, наскільки легко і зручно буде користуватися ліхтарем.

Регулювати налобник на ремінці легко і комфортно для користувача. Крім іншого, це чудово захищений і міцний ліхтар, який не постраждає від вологи, і стійкий до пошкоджень. Витримує падіння з висоти двох метрів. Оптимальний дизайн моделі робить її по-справжньому привабливою для спортсменів. У ліхтарі Fenix HM65R-T враховано все таким чином, щоб забезпечити власнику комфорт в поєднанні з високою надійністю і якістю освітлення.

Товари новини

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: