UA | RU
Контактна інформація
Київ

Вітаємо з наступаючим Новим 2022 роком та Різдвом!

Від імені нашого колективу fenix.ua хочемо привітати всіх постійних і нових клієнтів з новим 2022 роком! Для одних ми вже знайомі і перевірені часом партнери, для інших-несподіване відкриття, але в тому і іншому випадку наша компанія готова і далі продовжувати радувати вас новими виробами і яскраво висвітлювати шлях до ваших цілей!

Для компанії Fenix 2021 рік був насичений яскравими подіями: відбулося довгоочікуване оновлення асортименту налобної і тактичної лінійок ліхтарів, випущені нові надяскраві ліхтарі-брелоки, ліхтар Fenix HM65R-T був удостоєний премії iF DESIGN AWARD 2021, проведений вибуховий тест продукції Fenix за допомогою суперпотужних петард Корсар, а головне — бренд яскраво відсвяткував своє 20-річчя випуском незвичайної моделі Фенікс Апекс 20. Крім того, незважаючи на всі складнощі року, що минає, продукція Fenix здійснила запаморочливу подорож по світу:

У наступаючому році ми обіцяємо вам ще більше цікавих новинок, несподіваних колаборацій і масу позитивних емоцій від використання нашої продукції, а вам бажаємо реалізації всіх планів, нових особистих рекордів і захоплюючих подорожей разом з ліхтарями Fenix!

З щирими побажаннями

Команда ТМ Fenix Україна

Написати коментар
0
0
Оберіть мову сайту: